banner sinaasappels

Virtual tours in E-learning: een leuke en effectieve manier van leren

17-02-2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min
111 personen hebben dit bericht gelezen

In onze E-learning Module kunnen cursisten een virtual tour volgen. Maar wat is deze manier van leren nou eigenlijk en hoe werkt het? Wij leggen het uit.

Bij een virtual tour bekijk je 360 graden beelden van een ruimte of gebied. Jaren geleden werd deze werkwijze al geïntroduceerd door Google Street View. Daarbij bekijk je met 360 graden beelden een realistische weergave van woningen, straten en gebieden. Door virtual tours toe te passen in E-learning laat je medewerkers op effectieve wijze kennis maken met de instructies in de fabriek. De cursist neemt plaats achter de computer en klikt via een E-learning training door de fabriek heen. Je kunt je wel voorstellen dat dit vele malen effectiever is dan het lezen van een tekst of het luisteren naar een instructie.

Doel

Het doel van virtual tours in E-learning is dat medewerkers op een leuke en effectieve manier leren over het werken in een bedrijf.

Flexibel

E-learning is zeer flexibel toepasbaar, omdat de trainingen op ieder moment gevolgd kunnen worden. Hiermee hoef je de productieprocessen dus niet stil te leggen en zorg je er zelfs voor dat medewerkers al getraind zijn, vóórdat zij de productieruimte betreden. Met virtual tours in E-learning beperk je bovendien het aantal rondleidingen door het bedrijf. Bezoekers en medewerkers doorlopen de rondleiding voortaan virtueel.

Hoe werkt het?

Via de online E-learning software nodig je cursisten automatisch per mail of brief uit om de E-learning met virtual tour te volgen. De cursist klikt op de link in de mail of kopieert de inloggegevens vanuit de brief en logt zo direct in zijn eigen omgeving in. De cursus wordt gestart en de cursist doorloopt de informatie- en vragenslides en de volledige virtual tour. In de virtual tour zijn informatiepunten, foto’s, video’s, geluidsfragmenten en vragen weergegeven. Op die manier is de tour interactief en leuk om te doorlopen. Na afloop van de E-learning ontvangt de cursist direct zijn certificaat en heb je als HR-manager of kwaliteitsmanager de behaalde scores inzichtelijk in het online opleidingsplan.

In iedere taal

Heb je anderstalige medewerkers of uitzendkrachten in dienst? Geen probleem! De trainingen zijn in iedere gewenste taal te realiseren.

Meer informatie?

Bekijk hier een voorbeeld van een virtual tour in E-learning. Of plan nu een gratis adviesgesprek met één van onze accountmanagers.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing CareNet Online
martijn-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

regelgeving voedselveiligheid

Allergenenbeheersing met SimplyOK

Onze etiketteringsspecialisten zien regelmatig etiketten voorbij komen waar een waarschuwing voor sporen van allergenen op staan vermeld. Binnen de Europese Unie zijn de regels met betrekking tot het ...
07 Augustus 2018
Peijnenburg

Goede opfrisser over voedselveiligheid voor Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus ...
20 Mei 2019
noten op houten plank

Wat zijn allergenen?

Als een levensmiddel een stof bevat die een overgevoeligheidsreactie kan veroorzaken, moet dit op het etiket worden vermeld. Dit is van groot belang voor mensen met een allergie om te kunnen bepalen o...
09 Januari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu