header oranje fruit en groenten

Snel online van start met de overstapservice

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 992 keer bekeken

Als je gekozen hebt voor een digitale oplossing van Normec Foodcare Online worden altijd één of meerdere implementatiedagen met je ingepland. Tijdens een implementatiedag wordt de software voor je ingericht en ontvang je een uitgebreide training over het gebruik van de software. Daarnaast kun je kiezen voor de overstapservice. Hiermee ontzorgen we je volledig door documentatie vanuit je oude omgeving voor je over te zetten naar je nieuwe Normec Foodcare Online omgeving. Zo ben jij snel online van start zonder hier zelf veel tijd en energie in te steken. Hoe dit in zijn werk gaat lees je in deze blog.

Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan de overstapservice worden duidelijke afspraken gemaakt. Welke documentatie moet naar je eigen online bedrijfsapplicatie in Normec Foodcare Online worden overgezet? Wat is de gewenste werkwijze en wat is de deadline? Als voorbeeld nemen we het overzetten van een handboek. Daarbij zijn onder andere de volgende afspraken van belang:

  • Voor welke afdelingen moet het document beschikbaar zijn?
  • Wie zijn de auteur en verificateur van het document?
  • Welke mailnotificatie opties moeten worden ingesteld?
  • Welke opmaak moet worden toegepast?
  • Wat moet de verloopdatum van het document worden?

Natuurlijk adviseren we je graag over de optimale instellingen. Zodra alle afspraken duidelijk zijn, wordt de overstapservice ingepland.

De overstapservice

Allereerst ontvangen we van jou de benodigde documentatie. Uiteraard wordt alle documentatie volledig vertrouwelijk behandeld, zoals ook is opgenomen in ons Service Level Agreement. Tijdens de afgesproken periode wordt de documentatie voor je overgezet naar je eigen online bedrijfsapplicatie in Normec Foodcare Online.  We zijn er graag zeker van dat alles volledig naar wens wordt overgezet. Daarom houden we laagdrempelig tussentijds contact in geval van vragen over de over te zetten documenten.

dvnutrion

Goedkeuring en afronding

Zodra de overstapservice is afgerond, word je hierover geïnformeerd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de documenten doornemen en goedkeuren. Daarna ben je direct klaar om documenten te delen binnen je organisatie.  In het voorbeeld van het online handboek zijn documenten na verificatie meteen online inzichtelijk voor alle medewerkers die de documenten mogen bekijken.

Let nog wel even op de volgende zaken:

  • Heb je gedurende de overstapservice nog documentaanpassingen gedaan? Vergeet dan niet om deze nog in de online omgeving door te voeren.
  • Bewaar de oude documenten nog een tijdje, zodat je tijdens een audit altijd kunt aantonen welke documenten zijn overgezet naar de online omgeving.
  • Beschrijf de nieuwe werkwijze voor online documentatiebeheer in de procedure voor documentbeheer. We helpen je graag op weg met een voorbeeld document.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de overstapservice of hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij snel digitaal aan de slag bent? Neem contact met ons op en we helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste kennisartikelen? Volg onze LinkedInpagina.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

dvnutrion

Snel online van start met de overstapservice

Als je gekozen hebt voor een digitale oplossing van Normec Foodcare Online worden altijd één of meerdere implementatiedagen met je ingepland. Tijdens een implementatiedag wordt de software voor je i...
12 Juli 2021
branche-bakkerijen-banket-en-zoetwaren

Onaangekondigde audits: bereid je goed voor

In de foodsector krijg je hoe dan ook steeds vaker te maken met onaangekondigde inspecties en audits. Bijvoorbeeld vanuit de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit), klanten of vanuit certifice...
07 Mei 2018
IFS PIA

Hoe betrek ik afdelingen bij het kwaliteitssysteem?

Veel voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met een kwaliteitssysteem. Vaak wordt dit opgesteld en beheert door de kwaliteitsafdeling en doen de andere afdelingen niet veel met het kwaliteitssystee...
12 Februari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief