Tips voor het behouden van overzicht met de centrale actielijst

16-06-2017 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 467 keer bekeken

In de centrale actielijst worden acties uit de modules Inspecties en Registraties automatisch opgenomen. Ook losse acties en acties voortvloeiend uit memo’s komen in de centrale actielijst te staan. Zo heb je alle lopende, verlopen, goed te keuren en afgeronde acties altijd in één overzicht bij elkaar. We geven je graag een aantal tips om het werken met de centrale actielijst nóg makkelijker te maken.

Tips & tricks

  • Maak (via Instellingen > Acties) categorieën aan voor de acties, zodat je als kwaliteitsmanager gemakkelijk het overzicht behoudt. Inspectie en registratie acties krijgen automatisch de juiste categorie.
  • Maak gebruik van de diverse filteropties om de gewenste overzichten te verkrijgen
  • Wil je actielijsten uitdraaien per afdeling? Filter dan eerst op afdeling en klik vervolgens op de knop ‘Exporteren’ om een Excel overzicht te verkrijgen.
  • Wil je direct weten welke acties door jou geverifieerd moeten worden? Filter dan op ‘Mijn verifieer acties’ en je ziet direct wat de status van de acties is.
  • Het is mogelijk om extra vrije velden weer te geven bij de acties (zoals oorzaakanalyse, corrigerende maatregelen, preventieve maatregelen). Dit kan per soort actie (losse actie, inspectie actie of registratie actie) worden ingesteld via Instellingen > Acties. Voor de inspectie acties kunnen tevens twee vrije dropdowns worden aangemaakt.
  • Wil je medewerkers op de hoogte stellen van ingeplande acties, wijzigingen of verlopen acties? Vink dan de diverse notificatie opties per actie aan.

Lees meer over de online actielijst of neem contact op als je vragen hebt over deze functie.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

uitfasering

Verplichte vermeldingen etiket

Een etiket van een levensmiddel bevat allerlei informatie. Sommige informatie is vrijwillig toegevoegd, zoals bijvoorbeeld claims. Sommige informatie is wettelijk verplicht om te vermelden. Wat er pre...
25 Februari 2020
Challenge test

Is het nodig om een challenge test uit te voeren?

Een challenge test wordt veel ingezet door bedrijven voor de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen. Het product wordt opzettelijk besmet, waarna er wordt gekeken tot ho...
28 Maart 2022
wetboek-hamer

FSSC 22000 versie 4.1: uitleg documenten over voedselfraude en food defense

FSSC heeft twee guidance documenten uitgebracht met betrekking tot food fraud en food defense. Download de documenten op de website van FSSC 22000. Het food fraud guidance document gaat over de achter...
23 Mei 2018

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief