banner sinaasappels

Tips voor het behouden van overzicht met de centrale actielijst

16-06-2017 | Gemiddelde leestijd: 2 min
95 personen hebben dit bericht gelezen

De centrale actielijst is beschikbaar voor al onze klanten. Hierin worden acties uit de modules Inspecties en Registraties automatisch opgenomen. Ook losse acties en acties voortvloeiend uit memo’s komen in de centrale actielijst te staan. Zo heb je alle lopende, verlopen, goed te keuren en afgeronde acties altijd in één overzicht bij elkaar. We geven je graag een aantal tips om het werken met de centrale actielijst nóg makkelijker te maken.

Tips & tricks

  • Maak (via Instellingen > Acties) categorieën aan voor de acties, zodat je als kwaliteitsmanager gemakkelijk het overzicht behoudt. Inspectie en registratie acties krijgen automatisch de juiste categorie.
  • Maak gebruik van de diverse filteropties om de gewenste overzichten te verkrijgen
  • Wil je actielijsten uitdraaien per afdeling? Filter dan eerst op afdeling en klik vervolgens op de knop ‘Exporteren’ om een Excel overzicht te verkrijgen.
  • Wil je direct weten welke acties door jou geverifieerd moeten worden? Filter dan op ‘Mijn verifieer acties’ en je ziet direct wat de status van de acties is.
  • Het is mogelijk om extra vrije velden weer te geven bij de acties (zoals oorzaakanalyse, corrigerende maatregelen, preventieve maatregelen). Dit kan per soort actie (losse actie, inspectie actie of registratie actie) worden ingesteld via Instellingen > Acties. Voor de inspectie acties kunnen tevens twee vrije dropdowns worden aangemaakt.
  • Wil je medewerkers op de hoogte stellen van ingeplande acties, wijzigingen of verlopen acties? Vink dan de diverse notificatie opties per actie aan.

Lees meer over de online actielijst of neem contact op als je vragen hebt over deze functie.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing CareNet Online
martijn-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

Carenet

Flexibele, snelle en passende opleiding met E-learning

Met E-learning kan een leersituatie worden gerealiseerd aan de hand van een computer of tablet met een internetverbinding. Deze vorm van opleiden kan binnen alle branches worden toegepast. Zowel diver...
02 Mei 2017

Hoe vergroot je het hygiënebesef bij jouw medewerkers?

Sinds de uitbraak van COVID-19 in Nederland hamert het RIVM op het opvolgen van hygiëne maatregelen. Nederland is over het algemeen al een vrij schoon land met goede voorzieningen zoals leidingwate...
21 Juli 2020
e learning op laptop

Normec Training & Education past blended learning toe

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de kennis die zij leren in een cursus, gaan toepassen in de praktijk? Dit kan onder andere met blended learning. Training & Education past dit steeds meer toe. ...
24 November 2017

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu