header oranje fruit en groenten

Overstapservice Normec Foodcare Online

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 302 keer bekeken

In de loop der jaren heeft je kwaliteitsafdeling waarschijnlijk al veel gegevens en documenten verzameld. Geen probleem. Met onze overstapservice zorgen we ervoor dat de gewenste data overgezet wordt naar onze applicatie. We geven je graag enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Snel aan de slag met het online handboek
    Eén van onze klanten beschikte al over een compleet kwaliteitshandboek in de vorm van losse Word documenten. Na afloop van de implementatiedag hebben we alle documenten overgezet naar de online handboekmodule, zodat het handboek van onze klant binnen een week volledig gedigitaliseerd was.
  • Direct tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties
    Het uitvoeren van inspecties gebeurde bij een klant tot voor kort nog handmatig. Zij gebruikten hiervoor diverse inspectielijsten. Tijdens de implementatiedag hebben we samen bekeken welke statistieken voor hen van belang zijn en hebben we direct alle inspectielijsten overgezet naar onze applicatie. Zo kon de klant na afloop van de implementatiedag direct profiteren van 50% tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties.
  • Alle registraties gedigitaliseerd
    De registraties van een klant werden altijd handmatig ingevuld. Voorafgaande aan de implementatiedag hebben we alvast enkele registratieformulieren uit de hygiënecode overgezet. Na afloop van de implementatiedag hebben we de overige formulieren overgezet, zodat zij kort na de implementatie alle registraties digitaal konden gaan uitvoeren.

Tijdens een vrijblijvende demo bespreken we graag de huidige situatie zodat we een passende overstapservice kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze overstapservice voor je organisatie? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

logo-nf-vierkant
Auteur: Normec Foodcare Kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

branche-bakkerijen-banket-en-zoetwaren

Onaangekondigde audits: bereid je goed voor

In de foodsector krijg je hoe dan ook steeds vaker te maken met onaangekondigde inspecties en audits. Bijvoorbeeld vanuit de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit), klanten of vanuit certifice...
07 Mei 2018
dvnutrion

Snel online van start met de overstapservice

Als je gekozen hebt voor een digitale oplossing van Normec Foodcare Online worden altijd één of meerdere implementatiedagen met je ingepland. Tijdens een implementatiedag wordt de software voor je i...
12 Juli 2021
IFS PIA

Hoe betrek ik afdelingen bij het kwaliteitssysteem?

Veel voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met een kwaliteitssysteem. Vaak wordt dit opgesteld en beheert door de kwaliteitsafdeling en doen de andere afdelingen niet veel met het kwaliteitssystee...
12 Februari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief