Overstapservice Normec Foodcare Online

25-10-2018 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 267 keer bekeken

In de loop der jaren heeft je kwaliteitsafdeling waarschijnlijk al veel gegevens en documenten verzameld. Geen probleem. Met onze overstapservice zorgen we ervoor dat de gewenste data overgezet wordt naar onze applicatie. We geven je graag enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Snel aan de slag met het online handboek
    Eén van onze klanten beschikte al over een compleet kwaliteitshandboek in de vorm van losse Word documenten. Na afloop van de implementatiedag hebben we alle documenten overgezet naar de online handboekmodule, zodat het handboek van onze klant binnen een week volledig gedigitaliseerd was.
  • Direct tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties
    Het uitvoeren van inspecties gebeurde bij een klant tot voor kort nog handmatig. Zij gebruikten hiervoor diverse inspectielijsten. Tijdens de implementatiedag hebben we samen bekeken welke statistieken voor hen van belang zijn en hebben we direct alle inspectielijsten overgezet naar onze applicatie. Zo kon de klant na afloop van de implementatiedag direct profiteren van 50% tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties.
  • Alle registraties gedigitaliseerd
    De registraties van een klant werden altijd handmatig ingevuld. Voorafgaande aan de implementatiedag hebben we alvast enkele registratieformulieren uit de hygiënecode overgezet. Na afloop van de implementatiedag hebben we de overige formulieren overgezet, zodat zij kort na de implementatie alle registraties digitaal konden gaan uitvoeren.

Tijdens een vrijblijvende demo bespreken we graag de huidige situatie zodat we een passende overstapservice kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze overstapservice voor je organisatie? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

logo-nf-vierkant
Auteur: Normec Foodcare Kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

specificatiebeheer

Infographic check je etiket

Je hebt een nieuw product ontwikkeld en vraagt je af of het etiket wel compleet is. Voldoet het aan de wetgeving? Mis ik niets? Wat er precies op het etiket moet staan, is vastgelegd in Verordening (E...
13 Maart 2020
Challenge test

Is het nodig om een challenge test uit te voeren?

Een challenge test wordt veel ingezet door bedrijven voor de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen. Het product wordt opzettelijk besmet, waarna er wordt gekeken tot ho...
28 Maart 2022
wetboek-hamer

FSSC 22000 versie 4.1: uitleg documenten over voedselfraude en food defense

FSSC heeft twee guidance documenten uitgebracht met betrekking tot food fraud en food defense. Download de documenten op de website van FSSC 22000. Het food fraud guidance document gaat over de achter...
23 Mei 2018

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief