Kennis up-to-date door online learning software

| Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 572 keer bekeken

Zowel voor de HR afdeling als de kwaliteitsafdeling is het doorgaans een flinke klus om te zorgen dat alle medewerkers, inclusief uitzendkrachten, voldoende op de hoogte zijn van de procedures en instructies uit je kwaliteitshandboek. Het digitaliseren van je opleidingsprogramma met online learning software biedt hierbij uitkomst.

Wat is online learning?

Online learning of E-learning is een moderne manier van leren waarbij een digitale leersituatie wordt gerealiseerd aan de hand van een computer, tablet of smartphone. Deze vorm van opleiden is toepasbaar binnen alle branches. Bij E-learning maken we onderscheid tussen een Learning Management System en een Learning Content System. Een Learning Management System is een online e learning platform waarin een cursist online kan leren. Het Learning Management System neemt de gehele administratie rondom de cursisten over zoals het uitnodigen van cursisten voor een E-learning. Een Learning Content System is een platform waarin onderwijsontwikkelaars E-learning modules ontwikkelen of hierin kun je zelf e learning maken. De lesstof in een Learning Content System bestaat meestal uit meerdere leerobjecten. Zoals tekst, afbeeldingen, animaties, video’s en toetsvragen die je via een webpagina kan afspelen. In veel gevallen zijn beide systemen los van elkaar toegepast om cursisten te trainen. Er bestaat echter ook e learning software, waarbij het Learning Management System en Learning Content System met elkaar geïntegreerd zijn. Zo wordt per bedrijf een online e learning platform gecreëerd waarin alle administratie rondom cursisten geregeld wordt en ook alle E-learning trainingen ontwikkeld worden.

Voorbeeld E-learning

Benieuwd hoe een E-learning eruit ziet? Bekijk de voorbeeld E-learning. Of ontdek hoe een virtual tour er uit ziet.

Wat levert de E-learning module je op?

Met onze online e learning software bieden we een totaal online e learning platform aan waarbij LMS en LCMS met elkaar geïntegreerd zijn. Hiermee heb je de gehele administratie rondom het uitnodigen van cursisten, certificaten en competentie overzichten volledig in eigen beheer. Ook zelf e learning maken behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een QA online training of een e learning food hygiëne. Ook maak je eenvoudig gebruik van basis of op maat gemaakte cursussen. Via de rechtenstructuur besteed je het volgen van E-learning cursussen door uitzendkrachten volledig uit aan het uitzendbureau. Via een unieke koppeling met het online handboek zijn medewerkers met handboektrainingen altijd op de hoogte van de meest recente procedures en instructies.

Hierbij enkele voordelen van onze online e learning software op een rij:

  • Kennis van alle medewerkers eenvoudig up-to-date
  • Altijd inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via competentiematrix en documentenmatrix
  • Onbeperkt aantal E-learning trainingen in alle gewenste talen

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan
Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief