header oranje fruit en groenten

Normec Foodcare Online support: de best passende oplossing voor iedere klant

| Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 1397 keer bekeken

Klanttevredenheid staat bij Normec Foodcare Online hoog in het vaandel. Daarom staat onze afdeling support iedere werkdag voor alle klanten klaar om vraagstukken telefonisch, per mail of via de chat te beantwoorden. Ramon Verwegen werkt als support consultant al diverse jaren op deze afdeling en geeft je in deze blog een ‘kijkje achter de schermen’ op de afdeling support.

Contact met afdeling support

Tijdens een trainings- en implementatiedag ontvangen onze klanten een inrichting op maat en een uitgebreide uitleg over het gebruik van onze software. Na deze dag is alle informatie stapsgewijs 24/7 terug te vinden op onze online supportpagina. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat klanten zeer laagdrempelig en kosteloos contact op kunnen nemen met onze support afdeling in geval van vragen. Dit hebben wij dan ook standaard opgenomen in onze Service Level Agreement. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch en per chat bereikbaar. Daarnaast worden e-mails op werkdagen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur beantwoord.

carenet support

Stap voor stap uitleg

De vragen die we ontvangen, zijn in de meeste gevallen inhoudelijke vragen over de meest efficiënte toepassing van functionaliteiten. Het kan ook zijn dat bepaalde functionaliteiten op dat moment niet werken zoals men verwacht of dat men bepaalde functies mist in de applicatie. In alle gevallen bekijken we voor iedere klant afzonderlijk welke oplossing het best passend is.

We geven de klant altijd stap voor stap uitleg door de handelingen te benoemen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Om klanten snel verder te kunnen helpen, werken we met een ticketsysteem waarin alle supportaanvragen worden vastgelegd. Daarnaast beoordelen we ook telkens of het vraagstuk op de supportpagina kan worden aangevuld, zodat het antwoord ook voor andere klanten weer makkelijker terug te vinden is.

support

Inhoudelijk advies

Omdat onze medewerkers zelf ook een achtergrond hebben in de kwaliteitszorg binnen de food sector weten we goed wat er speelt binnen bedrijven. Zo kunnen we inhoudelijk uitgebreid meedenken met de klant. Een voorbeeld hiervan zijn de instellingen van de module Specificaties. Aangezien alle bedrijven op een andere manier werken met specificaties en hier andere wensen in hebben, beschikt deze module over veel verschillende instellingsopties. Hiermee kan voor iedere klant de best passende werkwijze worden gevonden. Als we hier vragen over krijgen, kijken we altijd uitvoerig welke instellingen het beste toegepast kunnen worden.

Supportbezoeken

In de loop der jaren veranderen werkwijzen binnen bedrijven en vinden er bij onze klanten wisselingen plaats in gebruikers van onze software. Naar aanleiding van telefoongesprekken en mailcontact merken we dan dat het bedrijf met aanvullende tips nog efficiënter te werk kan gaan met onze software. Een supportbezoek biedt hierbij uitkomst. We krijgen daarmee een nog duidelijker beeld van de toegepaste werkwijzen binnen het bedrijf en kunnen zo passend advies geven over de meest efficiënte wijze om de software te gebruiken.

Vragen? Stel ze gerust!

Met deze blog hebben we je wat meer verteld over hoe we op de support afdeling tot de best passende oplossing voor iedere klant komen. We nodigen klanten dan ook van harte uit om in geval van vragen altijd contact met ons op te nemen. In de volgende blog vertellen we meer over de samenwerking tussen de support afdeling en de afdeling ontwikkeling.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

branche-bakkerijen-banket-en-zoetwaren

Onaangekondigde audits: bereid je goed voor

In de foodsector krijg je hoe dan ook steeds vaker te maken met onaangekondigde inspecties en audits. Bijvoorbeeld vanuit de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit), klanten of vanuit certifice...
07 Mei 2018
dvnutrion

Snel online van start met de overstapservice

Als je gekozen hebt voor een digitale oplossing van Normec Foodcare Online worden altijd één of meerdere implementatiedagen met je ingepland. Tijdens een implementatiedag wordt de software voor je i...
12 Juli 2021
IFS PIA

Hoe betrek ik afdelingen bij het kwaliteitssysteem?

Veel voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met een kwaliteitssysteem. Vaak wordt dit opgesteld en beheert door de kwaliteitsafdeling en doen de andere afdelingen niet veel met het kwaliteitssystee...
12 Februari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief