• nl
    • en
    • de

Nieuw in CareNet: herinspecties

Ben je benieuwd of alle tekortkomingen van een eerder uitgevoerde inspectie voldoende zijn afgehandeld? Dit controleer je voortaan eenvoudig door het uitvoeren van een herinspectie in de Inspectietool app. Bij een herinspectie geef je alleen de vragen waarbij tijdens een voorgaande inspectie een tekortkoming is ingevoerd opnieuw weer in de app. Je hoeft dus alleen deze punten opnieuw te beoordelen waardoor je herinspectie nóg sneller klaar is.

Eenvoudige toepassing

Herinspecties pas je met CareNet heel eenvoudig toe:

  1. Open een voltooide inspectie onder tabblad ‘Inspectieronden’.
  2. Klik rechts in het scherm op ‘Herinspectie inplannen’ en voer een datum in.
  3. De herinspectie kan nu in de InspectieTool app worden uitgevoerd. Alleen de vragen waarbij tijdens de voorgaande inspectie een tekortkoming is geconstateerd, worden getoond in de herinspectielijst.

Zijn nog niet alle tekortkomingen opgelost tijdens de herinspectie? Plan dan direct na afronding weer een nieuwe herinspectie in, bijvoorbeeld voor de volgende dag. De nieuwe inspectie verschijnt in de planning van je app en zo blijf je controles uitvoeren totdat alle punten zijn opgelost. Herinspecties voer je uit met zowel de iOS app als de Android app.

Continue verbetering

Om te zorgen voor continue verbetering van je bedrijfsprocessen is het van belang dat gecontroleerd wordt of ingeplande acties ook werkelijk zijn uitgevoerd en of dit op de juiste wijze gedaan is. Zo stuur je direct bij waar dat nodig is. De Normec  CareNet Online Inspectietool helpt je hierbij. Zijn acties meerdere malen niet of niet goed uitgevoerd? Tref dan passende corrigerende en preventieve maatregelen en leg deze vast in Normec CareNet Online, zodat de bedrijfsprocessen verbeterd worden.

De CareNet Inspectietool helpt je op deze wijze bij het continueren van je plan-do-check-act cyclus om zo kwaliteitsborging binnen je organisatie te realiseren. Lees hier meer over digitalisering van je plan-do-check-act cyclus.

Wil je herinspecties uitvoeren? Neem dan contact met ons op via support@carenetonline.nl.

kwaliteit en voedselveiligheid branche-dranken boxarrow-up

Datum

09-04-2019

Categorie

Blog | CareNet Online

Delen

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten