Maak kennis met trainer Lidewij

| Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 379 keer bekeken
Lidewij is werkzaam als trainer en projectmanager bij Normec Foodcare. “Geen een dag is hetzelfde”, vertelt Lidewij. Lees hoe zij het ervaart om bij Normec Foodcare te werken.

Afwisseling

“De ene dag ben ik als projectmanager een kwaliteitsafdeling draaiende aan het houden bij een vleesverwerkend bedrijf, vervolgens zit ik de andere dag te werken aan een kwaliteitshandboek voor een logistieke klant. Weer een andere dag ben ik bezig met het voorbereiden en ontwikkelen van trainingen voor collega’s of ga ik zelfstandig of met een collega een training op locatie verzorgen.” Naast deze werkzaamheden is Lidewij het aanspreekpunt met betrekking tot ontwikkeling en uitvoering van e-learning trainingen. “Geen een dag is hetzelfde.”Wat bijdraagt aan de wisselende dagen zijn de verschillende bedrijven die ze bezoekt.

Als projectmanager komt Lidewij voornamelijk bij vleesverwerkende bedrijven op locatie bij de klant. Op deze manier heeft ze al verschillende bedrijven mogen bezoeken, een ICT bedrijf met een bedrijfskeuken, een zorginstelling met een bedrijfskeuken, een aardappelverwerkend bedrijf, logistieke bedrijven en bedrijven uit de zuivelindustrie.

Geen een dag is hetzelfde…

IFS certificaat

Als we Lidewij vragen op welk project ze het meeste trots is, weet ze het vrij snel. Nieuw in het kwaliteitsvak is Lidewij ter vervanging van de uit dienst tredende kwaliteitsmanager bij een vleesverwerkend bedrijf geplaatst. Met hulp van collega’s en het bedrijf heeft ze de kwaliteitsafdeling draaiende weten te houden. Begin juli heeft het bedrijf wederom het IFS certificaat behaald. “Ik heb deze periode als erg leerzaam ervaren. Ik heb veel praktijk ervaring opgedaan die ik goed kan gebruiken bij het ontwikkelen en verzorgen van trainingen.” Ze geeft aan dat ze de band met collega’s erg waardevol vindt. “Je kunt veel van elkaar leren en altijd terugvallen op elkaar,” aldus Lidewij.

Summer course

Dit jaar is voor het eerst de Summer course georganiseerd; een driedaagse opfristraining op het gebied van QA/QC inclusief overnachting op een mooie locatie in Doorn. “De cursisten waren allemaal erg enthousiast. Het is onwijs leuk om een succesvol programma neer te zetten, deze eerste Summer course is dan ook uitstekend geslaagd.”

Toekomst

Over vijf jaar hoopt Lidewij een mooie portefeuille aan kennis en ervaring te hebben. “Ik hoop nog veel te mogen leren. Misschien heb ik tegen die tijd zo veel ervaring op mogen doen dat ik de leiding kan nemen over enkele nieuwe medewerkers, zodat ik mijn kennis en ervaring weer kan delen met anderen.”

Carrière

Ben je starter, toe aan de tweede stap in je carrière of op zoek naar zelfstandige functie? Ontdek de mogelijkheden.

Sjoerd-Remmers-1.jpg
Auteur: Sjoerd Remmers Teamleider Training & Education
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

besmettingsbronnen

5 onverwachte besmettingsbronnen binnen je productielocatie

Het is belangrijk om binnen je bedrijf de hygiëne op orde te hebben. Daarom doe je er waarschijnlijk alles aan om de hygiëne te borgen: je hebt goede schoonmaakprocedures, personeel is goed getraind...
28 Juni 2022
Spezifikationsmanagement

5 veelgemaakte fouten op een etiket

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echte...
10 Maart 2021
dienst-risicomanagement

Voedselfraudebeheersing in de praktijk

Het is voor bedrijven een hele uitdaging om de beste aanpak te bedenken voor voedselfraudebeheersing. Sinds 2018 bevatten alle GFSI-standaarden voor kwaliteitssystemen eisen omtrent beheersing en voor...
28 April 2022

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief