Kwaliteitsmanagementsoftware: waarom het jou helpt

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1458 keer bekeken

Op je kwaliteitsafdeling heb je te maken met diverse eisen uit wet- en regelgeving en certificeringsnormen, zoals BRC, IFS en FSSC 22000. Met voortdurende veranderingen in deze eisen wordt het takenpakket op je kwaliteitsafdeling steeds uitgebreider. Ben jij veel tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden? En heb je soms het idee dat je de grip op het kwaliteitsbeheerssysteem verliest? Dat wil je natuurlijk voorkomen. Het gebruik van kwaliteitsmanagementsoftware is dé oplossing.

Automatiseer met kwaliteitsmanagementsoftware

Met qa online software automatiseer je een groot deel van de administratieve handelingen en zet je data automatisch om tot informatie. Een voorbeeld hiervan is een digitale inspectielijst waarbij je ingevoerde afwijkingen en foto’s automatisch omzet tot een complete rapportage en realtime trendgrafieken. Of denk aan online productspecificaties, zodat je gegevens voor grondstoffen en recepten automatisch omzet tot product specificaties, inclusief automatisch berekende voedingswaarden, allergenendeclaraties en ingrediëntendeclaraties.

Kwaliteitsmanagementsysteem software van Normec Foodcare Online

Wij ontwikkelden online alles-in-één kwaliteitsmanagementsysteem software vanwege de vraag van kwaliteitsmanagers om kwaliteitswerkzaamheden sneller en efficiënter binnen één online tool te borgen. Zo is een pakket van diverse modules ontstaan om kwaliteitsafdelingen optimaal te bedienen. Gezien de modulaire opbouw zijn qa werkzaamheden naar wens en gefaseerd te digitaliseren. De volgende QA oplossingen zijn beschikbaar en snel te implementeren:

Wil je direct alle mogelijkheden live bekijken? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Ervaringen van onze klanten

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief