• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Kennis van uitzendkrachten eenvoudig up-to-date

Het klassikaal of persoonlijk trainen van (uitzend)personeel kost tijd. Maar met onze E-learning module is dit verleden tijd.

Met E-learning laat je het trainen van uitzendkrachten over aan uitzendbureaus. Zo gaan uitzendkrachten volledig voorbereid aan de slag binnen je productieomgeving. Hiermee borg je de kennis van tijdelijke medewerkers eenvoudig en efficiënt.

Unieke rechtenstructuur

Onze E-learning module beschikt over een unieke rechtenstructuur. Uitzendbureaus kunnen zo zelf uitzendkrachten toevoegen aan de E-learning module om deze uit te nodigen voor de benodigde trainingen. Het enige wat jij hoeft te doen is een gebruikerslogin aanmaken voor de beheerders bij de uitzendbureaus.

Wij geven graag de uitleg

Hoewel het toevoegen en uitnodigen van cursisten heel eenvoudig is, begrijpen we dat een goede uitleg sneller en beter duidelijkheid biedt voor de beheerders van uitzendbureaus. Met de uitgewerkte instructie zijn ze snel op de hoogte van de uit te voeren stappen. Vind je het prettig een klassikale instructie in te plannen met de diverse beheerders? Dan verzorgen we deze graag voor je op locatie.

Wie betaalt de scholing van uitzendkrachten?

In de praktijk zien we bij onze klanten dat financiering van E-learning trainingen voor uitzendkrachten veelal door uitzendbureaus wordt gerealiseerd. Zij zijn namelijk verplicht om jaarlijks een bepaald bedrag te besteden aan scholing van uitzendkrachten, waarbij ook E-learning tot de mogelijkheden behoort. De regels hiervoor zijn beschreven in de CAO voor Uitzendkrachten. Als dit bedrag niet direct aan scholing wordt besteed, moet dit geld alsnog in een algemeen ‘potje’ voor scholing worden gestopt van Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF). Daarom kiezen veel uitzendorganisaties ervoor om dit geld te besteden aan de scholing van uitzendkrachten voor de klant.

Een voorbeeld uit de praktijk

Group of Butchers werkt al jaren met de E-learning module van Normec CareNet Online. Zij laten uitzendkrachten extern trainen. Benieuwd hoe dit gaat? Lees hun ervaringen.

Meer weten?

Lees hier meer over de E-learning module  of plan direct je gratis demo.

E-learning voorbeeld boxarrow-up

Datum

19-07-2019

Categorie

Blog | CareNet Online

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten