Inspectie app: bespaar tot 60% van je tijd

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 617 keer bekeken

Snel en efficiënt inspecties uitvoeren en analyseren? Dat kan! Om kwaliteit te borgen, moet je inspecties uitvoeren. Bij bedrijven in de voedingssector zien we zelfs dat het aantal inspecties alleen maar toeneemt door steeds strengere eisen van retailers. Als je inspecties handmatig uitvoert, ben je veel tijd kwijt met alle administratie die hierbij komt kijken. Dat kan makkelijker! Daarom hebben wij een inspectie app ontwikkeld. Deze is zeer flexibel in te richten en daarom toepasbaar binnen ieder bedrijf.

Wat is een inspectie app?

Met een inspectie app vul je inspectielijsten digitaal in via je (iOS of Android) tablet of smartphone. Tijdens het invullen voer je direct afwijkingen en opmerkingen in en maak je foto’s van de afwijkingen. Na afloop van de inspectie is je rapportage in de door jou gewenste lay-out meteen klaar. Ook zijn statistieken direct bijgewerkt. De app werkt ook offline. Geen zorgen dus als je naar de koelcel of het buitenterrein gaat en even geen Wifi verbinding hebt. Het uitvoeren van inspecties met de inspectie app wordt door gebruikers ervaren als een leuke en prettige manier van werken. Laat de inspectieronden dus gerust ook door je collega’s uitvoeren.

Voor alle inspecties

In je bedrijf heb je te maken met diverse soorten inspecties. Ben je BRCGS, IFS of FSSC 22000 gecertificeerd? Dan moet je aan de inspectie eisen van deze normen voldoen. Ieder bedrijf is anders. Daarom hebben we de inspectie software en app zo gemaakt dat deze volledig naar eigen wens in te richten zijn. Of je nu te maken hebt met hygiëne inspecties, glas en hard plastic inspecties, food defense checks, 5S inspecties of Arbo en veiligheidsinspecties. Iedere inspectiesoort is te realiseren binnen onze software.

De module is afgestemd op de behoefte om inspecties en audits conform de plan-do-check-act systematiek te digitaliseren. Het biedt ons een duidelijke structuur die eenvoudig in gebruik te nemen is. Corporate QA-QC Manager Aviko B.V.

Bereken nu je tijdbesparing

Gebruikers van onze inspectie software besparen tot 60% tijd op het uitvoeren, rapporteren en analyseren van inspecties. Wil je direct weten hoeveel tijd jij gaat besparen met de inspectie app? Je berekent het met de tijdbesparing calculator.

Bereken nu je tijdbesparing

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan
tablet-nfo-1
logo-nf-vierkant
Auteur: Normec Foodcare Kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief