Het verloop van een implementatiedag

20-04-2021 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 278 keer bekeken

We vinden het belangrijk dat je als klant goed geïnformeerd van start gaat. Daarom plannen we altijd een implementatiedag met je in, voordat je onze software gaat gebruiken. Tijdens de implementatiedag komen de volgende onderdelen aan bod.

Inrichting van jouw bedrijfsapplicatie

Tijdens de implementatiedag richten we jouw eigen bedrijfsapplicatie in met de door jou gewenste instellingen. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt tot je bedrijfswebsite en wat de gebruikers mogen zien en doen in de applicatie. Natuurlijk ontvang je een gedegen advies over welke instellingen passend zijn voor jouw bedrijf. Wil je de instellingen op een later moment toch aanpassen? Je hebt zelf toegang tot de instellingen en kunt deze dus op ieder gewenst moment aanpassen.

Praktijktraining

Tijdens de implementatiedag verzorgen we per module een praktijktraining waarbij je alle ins en outs over de module te weten komt. Ook je collega’s die veel met de applicatie gaan werken, kunnen uiteraard bij deze training aansluiten. Na afloop van de training ben je volledig geïnformeerd over het werken met onze applicatie en kun je direct aan de slag. Binnen één dag is je module dus ingericht en ben jij volledig geïnformeerd over het werken met de software.

Aanvullende consultancy

Wil je na afloop van de implementatiedag aanvullend advies? Ook dan staan onze consultants natuurlijk graag voor je klaar. Of je nu te maken hebt met nieuwe medewerkers, een bedrijfsovername of complexe automatiseringsvraagstukken, in alle gevallen helpen we je graag verder. Samen zorgen we ervoor dat jij de kwaliteitszaken zo efficiënt mogelijk beheert.

24/7 support

Tijdens de implementatiedag geven we je veel informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dingen vergeet. Alles wat we vertellen en laten zien, kun je namelijk 24/7 nalezen op onze online supportpagina. Hier vind je onder andere stappenplannen en een stap voor stap uitleg per module, antwoorden op veel gestelde vragen en contactgegevens van onze supportafdeling. De supportafdeling staat iedere werkdag voor je klaar om vragen te beantwoorden via mail, chat of telefoon.

logo-nf-vierkant
Auteur: Normec Foodcare Kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak
martijn-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

specificatiebeheer

Infographic check je etiket

Je hebt een nieuw product ontwikkeld en vraagt je af of het etiket wel compleet is. Voldoet het aan de wetgeving? Mis ik niets? Wat er precies op het etiket moet staan, is vastgelegd in Verordening (E...
13 Maart 2020
Challenge test

Is het nodig om een challenge test uit te voeren?

Een challenge test wordt veel ingezet door bedrijven voor de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen. Het product wordt opzettelijk besmet, waarna er wordt gekeken tot ho...
28 Maart 2022
wetboek-hamer

FSSC 22000 versie 4.1: uitleg documenten over voedselfraude en food defense

FSSC heeft twee guidance documenten uitgebracht met betrekking tot food fraud en food defense. Download de documenten op de website van FSSC 22000. Het food fraud guidance document gaat over de achter...
23 Mei 2018

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

martijn-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief