header oranje fruit en groenten

Borg je HACCP online

07-07-2020 | Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 286 keer bekeken

Als je in een bedrijf binnen de voedingssector werkt, moet je wettelijk voldoen aan de HACCP richtlijnen. Wij begrijpen dat je zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn met administratieve taken rondom HACCP. Daarom bieden wij online QA software aan om HACCP online te borgen en beheren.

HACCP online kwaliteitssysteem

Met het online handboek beheer je alle documenten van je HACCP online kwaliteitssysteem volledig online. Op deze wijze deel je documenten eenvoudig met alle locaties binnen de organisatie. Zo beschikt iedere medewerker en iedere locatie altijd over de meest recente documentversies. Bovendien hoef je geen inhoudsopgave, versiebeheer en register van wijzigingen meer bij te houden. Dit gaat namelijk allemaal automatisch.

Direct aan de slag

Laat je gegevens achter en Rick neemt contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voordelen HACCP online

  • Zorg dat je HACCP online geborgd en beheerd is en blijft
  • Bespaar tijd door online QA software
  • Maak alleen gebruik van modules die voor jouw bedrijf van belang zijn

Hulp nodig op het gebied van Borg je HACCP online?

Rick-Veldkamp.jpg

Neem contact op met onze Business Unit Manager Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

Neem contact op

Training en opleiding

Om HACCP regels op de juiste wijze te borgen, moeten medewerkers uiteraard volledig op de hoogte zijn van alle instructies en procedures van je HACCP online systeem. Dit realiseer je eenvoudig met e learning software. Medewerkers volgen alle soorten trainingen binnen één omgeving en op momenten dat het uitkomt. Hierbij hoeft de productie niet meer stilgelegd te worden voor training en opleiding en bespaar je dus direct geld. Als HR manager of kwaliteitsmanager heb je altijd inzicht in gevolgde opleidingen en behaalde competenties.

Registraties

Om aan te tonen dat je de HACCP regels goed naleeft, moet je controles registreren. Denk hierbij aan temperatuurcontroles, CCP controles of schoonmaakcontroles. Om dit proces eenvoudig te realiseren, hebben we een registratie app ontwikkeld. Hiermee registreer je gemakkelijk alle nodige controles en zie je direct welke actie je moet ondernemen bij een afwijking. Als kwaliteitsmanager heb je continu inzicht in voltooide, verlopen en goed te keuren registraties. Geen papieren rompslomp meer dus. Op deze wijze heb je de HACCP online onder controle.

Specificatiebeheer

Het opstellen van specificaties en etiketten is een noodzaak als je voedingsmiddelen bereid of produceert. Als je te maken hebt met tal van leveranciers en grondstoffen is dit een flinke klus. Daarom hebben we specificatiebeheer software ontwikkeld om alle soorten berekeningen die komen kijken bij het opstellen van specificaties en etiketten te automatiseren. Zo maak je gebruik van automatische voedingswaarde berekeningen, ingrediëntendeclaraties, KWID berekeningen en allergenen weergave. Bij een wijziging in een receptuur of grondstof pas je zo met enkele klikken de specificaties en etiketinformatie aan.

Leveranciersbeheersing

Vaak heb je bij de aankoop van grondstoffen te maken met tal van leveranciers. Om aan de HACCP richtlijnen te voldoen, moet je bij deze leveranciers de juiste en volledige informatie opvragen. Dit zorgt voor veel over en weer mailen en bellen met diverse leveranciers. Dit kan makkelijker! Daarom hebben we de module Leveranciers ontwikkeld. Hiermee vraag je alle documentatie voor HACCP online op bij alle leveranciers. Via je online software zie je precies welke informatie is aangeleverd en heeft iedereen binnen de organisatie inzicht in goedgekeurde leveranciers. Goedkeuring van documentatie ligt volledig bij de kwaliteitsafdeling.

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan
Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Manager Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig bij het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Neem contact op met onze Business Unit Manager Rick Veldkamp

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu