header oranje fruit en groenten

Een ‘kijkje in de keuken’ bij Ramon

| Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 3130 keer bekeken

Ramon Verwegen werkt sinds begin 2018 bij Normec Foodcare Online als Support Consultant. Ben je benieuwd hoe de werkdag van een Support Consultant bij Normec Foodcare Online eruit ziet? In dit verslag geeft Ramon jullie een ‘kijkje in zijn keuken’.

7:30 uur

Ik stap mijn auto in om te vertrekken richting de locatie waar ik vandaag support bied aan onze klanten. Aangezien onze applicatie een cloud applicatie is, kan ik dit werk eigenlijk overal doen. Vandaag kies ik voor kantoor zuid in Den Bosch, op een ideale afstand vanaf huis. Ik sla mijn laptop open en start ons ticketsysteem op. E-mailberichten, die zijn verstuurd naar support@normecfoodcareonline.com, komen als tickets binnen via dit systeem. Ik kijk of er nieuwe vragen zijn binnengekomen, welke ik zo snel mogelijk beantwoord. Ik leg via een reactie op het ticket uit wat we kunnen betekenen voor de klant. Wanneer extra uitleg nodig is, bel ik de desbetreffende klant op en doorlopen we samen de benodigde stappen. Wanneer er specifieke klantwensen zijn, neem ik contact op met onze afdeling ‘ontwikkeling’. Met hen bespreek ik de mogelijkheden binnen het systeem. In samenwerking met deze afdeling worden de vragen van klanten en mogelijkheden binnen het systeem geoptimaliseerd. Op de supportafdeling zijn de werkdagen zeer afwisselend. Afhankelijk van de supportvragen die binnen zijn gekomen, wordt de dag ingedeeld. Deze aanvragen kan ik ontvangen via de telefoon, via onze chatfunctie of via het ticketsysteem. Als het een rustige supportdag is, pak ik interne zaken op. Zo help ik bij het voorbereiden van geplande implementaties en bereid ik de databases voor demo’s of toekomstige klanten voor.

12:00 uur

Ik ga samen met mijn collega’s van Normec Foodcare Online en de andere Business Units van Normec Foodcare lunchen. Door de diversiteit aan disciplines binnen de organisatie helpen we elkaar een handje verder bij lastige vraagstukken. Dit kan onder andere zijn op het gebied van digitalisering van QA-systemen, etikettering of opleidingen en trainingen. Op het kantoor zijn ook onze Marketing & Communicatie-afdeling, HR-afdeling en Finance-afdeling aanwezig. Door deze diverse samenstelling is het vaak een hele gezellige lunch.

17:00 uur

Nadat ik diverse klanten heb geholpen bij het gebruik van ons systeem en alle voorbereidingen heb getroffen voor nieuwe demo’s en implementaties, loop ik voldaan naar mijn auto. Op naar het mooie Brabantse Nuenen, waar ik na mijn avondeten nog lekker ga sporten. Na het sporten lig ik nog even op de bank. Morgen weer een nieuwe dag op de supportafdeling.

Placeholder
Auteur: teamcreative Commercieel Manager
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

dvnutrion

Snel online van start met de overstapservice

Als je gekozen hebt voor een digitale oplossing van Normec Foodcare Online worden altijd één of meerdere implementatiedagen met je ingepland. Tijdens een implementatiedag wordt de software voor je i...
12 Juli 2021
branche-bakkerijen-banket-en-zoetwaren

Onaangekondigde audits: bereid je goed voor

In de foodsector krijg je hoe dan ook steeds vaker te maken met onaangekondigde inspecties en audits. Bijvoorbeeld vanuit de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit), klanten of vanuit certifice...
07 Mei 2018
IFS PIA

Hoe betrek ik afdelingen bij het kwaliteitssysteem?

Veel voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met een kwaliteitssysteem. Vaak wordt dit opgesteld en beheert door de kwaliteitsafdeling en doen de andere afdelingen niet veel met het kwaliteitssystee...
12 Februari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief