• nl
    • en
    • de

Een kijkje in de dag van Daniël Hofman

Benieuwd hoe een dag van onze trainers er uit ziet? Kijk mee met de dag van Daniël Hofman.

computer Daniël Hofman

 

 

 

In de ochtend start Daniël vaak vanuit huis, om niet eindeloos in de file te staan. Hij werkt dan eerst een paar uur thuis om vervolgens naar kantoor te gaan.

Daniël Hofman

 

 

 

Als hij op kantoor is treft hij de laatste voorbereidingen voor de aankomende trainingen. Denk aan hand-outs uitprinten, mappen maken, certificaten printen en werkopdrachten uitprinten. Omdat hij niet dagelijks op kantoor is moet hij altijd goed plannen en werkt hij alvast vooruit voor andere trainingen.

Daniël Hofman

 

 

 

Op de foto zie je alle materialen die ze gebruiken bij het geven van een training; hand-outs, cursusmappen, flyers, pennen, schrijfblokken, spelmateriaal en opdrachten.

auto Daniël Hofman

 

 

 

Het is tijd om in de auto te stappen om een training te gaan geven. Aangezien het werkgebied heel Nederland is, zitten ze regelmatig in de auto. Er zijn weken dat Daniël 400 km in een week rijd, maar er zitten soms ook weken van 800 tot 1.000 km tussen. Heel veel afwisseling dus.

presentatie Daniël Hofman

 

 

 

presentatie Daniël Hofman

 

 

 

Eenmaal aangekomen bij de klant start Daniël met de inhouse training. Het onderwerp is de verschillen tussen BRC 7 en BRC 8. De locatie waar ze de trainingen geven varieert. Meestal krijgen ze een vergaderruimte tot de beschikking, maar Daniël heeft ook trainingen gegeven in een productiekantoor en in een kerkzaal. Na deze training rijdt hij weer richting huis om aan de avond te beginnen. Morgen weer een nieuwe dag!

Datum

09-01-2019

Categorie

Blog | Training & Education

Delen

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten