• Nederlands
    • Engels
    • Duits

De ervaringen van Jessica

Na het afronden van haar opleiding Voeding & Diëtetiek, zal Jessica het team van Normec Label & Specifications vanaf september komen versterken. De belangrijkste reden volgens haar om bij ons aan de slag te gaan: ‘Het is een leuk, gezellig en behulpzaam team!”

Van september 2018 tot en met januari 2019 heeft Jessica bij Normec Label & Specifications stage gelopen. De eerste weken van haar stageperiode heeft Jessica voornamelijk besteed aan het inlezen in wetgevingen en in het verdiepen in onze organisatie. Daarnaast heeft ze meegekeken met de werkzaamheden van het team. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een etiketcheck en het opstellen van een productspecificatie. Vrijwel direct heeft ze zich ook bezig gehouden met het allergenenproject. Hierbij heeft ze zich verdiept in het onderwerp allergenen, meegedacht over de opzet van een training en een presentatie gemaakt.

Variërende opdrachten

Haar ervaringen tot nu toe zijn positief: “Ik vind het leuk dat je een bepaalde vrijheid hebt. Ook ben je bezig met variërende opdrachten die stuk voor stuk heel leerzaam zijn. Je bent vrij in het plannen van je uren (met name op kantoor). Ook kan iedere dag anders zijn, afhankelijk van de opdrachten die je binnen krijgt. Ik haal voldoening uit mijn werk als klanten tevreden zijn over het werk dat ik aan ze lever of als ik ze verder kan helpen met hun vraagstuk.”

De samenwerking binnen het team is top volgens Jessica. “Op kantoor zit je vaak met zijn tweeën dus je hebt een directe samenwerking met diegene. Mocht je alleen op kantoor zitten, of bij een klant, dan is er altijd wel iemand die je kan bereiken om iets te vragen. Eens in de drie maanden hebben we een werkoverleg waar we met het team samenkomen. Het is super leuk om iedereen dan weer eens te zien. Zo nu en dan doen we aansluitend nog een etentje om toch even buiten de werksfeer gezellig met zijn allen samen te komen.”

Grote uitdaging

Tijdens haar stage heeft Jessica geleerd om meer zelfstandig te zijn. Wat ze de komende periode nog meer wil leren? “In de toekomst wil ik natuurlijk nóg meer kennis opdoen van het vak. Ik verheug me erop dat ik mag gaan werken bij klanten op locatie. Dit heb ik tot nu toe nog niet gedaan en ik vind dit dan ook wel een grote uitdaging.”

Jessica van der ree boxarrow-up

Datum

31-07-2019

Categorie

Blog | Label & Specifications

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten