Column: Gespecialiseerde adviseurs

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1613 keer bekeken

Binnen Normec Foodcare hebben veel collega’s een specialisatie. Zo hebben we collega’s die veel ervaring hebben met het uitvoeren van interne audits, specialisten met betrekking tot specifieke normen zoals het Beter Leven Keurmerk of een GFSI norm als FSSC 22000. Of collega’s die jarenlange ervaring hebben in een bepaalde productgroep, bijvoorbeeld de vleessector. Ikzelf heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het borgen van Listeria monocytogenes.

Leren van elkaars expertise

Wij maken als adviseurs van Normec Foodcare gretig gebruik van elkaars kennis. We kunnen veel van onze collega’s leren. Zo komt het weleens voor dat een klant een zeer specifieke vraag stelt waar ik niet één, twee, drie een antwoord op weet. Gelukkig is er altijd wel een collega die me op weg kan helpen. Soms weet de collega meteen het antwoord, een andere keer komen we al discussiërend tot een oplossing of we bespreken waar ik het beste kan zoeken om de juiste informatie te vinden.

Kennis overbrengen

Het leuke van zelf specialist zijn, is dat we de mogelijkheid krijgen om ons echt te verdiepen om een onderwerp eigen te maken. Aangezien ik mijzelf ook gespecialiseerd heb, word ik regelmatig door collega’s gebeld. Ik probeer de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Soms komt het voor dat ik, of mijn andere collega’s, voor een specialistische opdracht bij de klant worden ingehuurd. Ook geven we weleens specifieke trainingen om klanten of collega’s de benodigde kennis bij te brengen.

Op deze manier proberen we onze klanten zo goed mogelijk te helpen met alle voorkomende vraagstukken. Door de verschillende klantvragen leer ik elke dag bij en het maakt mijn werk enorm afwisselend!

Over de auteur

Mijn naam is Suzanne van Heusden. Ik ben werkzaam bij Normec Foodcare als QA-Adviseur . Hiervoor kom ik bij allerlei verschillende klanten. Ik help bedrijven met het opstellen en implementeren van een kwaliteitssysteem. Daarnaast voer ik interim opdrachten uit waarbij ik een kwaliteitsafdeling ondersteun met diverse inhoudelijke projecten. Ook buiten werktijd ben ik veel met voeding bezig en bak en kook ik graag. Mijn baan is zo leuk omdat ik, letterlijk, bij veel bedrijven een kijkje in de keuken mag nemen.

Placeholder
Auteur: manouk Commercieel Manager
peter-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

besmettingsbronnen

5 onverwachte besmettingsbronnen binnen je productielocatie

Het is belangrijk om binnen je bedrijf de hygiëne op orde te hebben. Daarom doe je er waarschijnlijk alles aan om de hygiëne te borgen: je hebt goede schoonmaakprocedures, personeel is goed getraind...
28 Juni 2022
Spezifikationsmanagement

5 veelgemaakte fouten op een etiket

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echte...
10 Maart 2021
dienst-risicomanagement

Voedselfraudebeheersing in de praktijk

Het is voor bedrijven een hele uitdaging om de beste aanpak te bedenken voor voedselfraudebeheersing. Sinds 2018 bevatten alle GFSI-standaarden voor kwaliteitssystemen eisen omtrent beheersing en voor...
28 April 2022

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief