header oranje fruit en groenten

Beheer je kwaliteitszaken waar je maar wilt

08-01-2018 | Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 169 keer bekeken

Met Normec Foodcare Online beheer je kwaliteitszaken volledig ‘in the cloud’. Een cloud applicatie wordt ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd. Dit is software die als een online dienst wordt aangeboden. De gegevens die door de gebruikers worden opgeslagen, staan niet op de harde schijven of servers van het eigen bedrijf, maar op externe servers. Het ‘in the cloud’ beheren van je kwaliteitszaken met onze online QA Software biedt vele voordelen.

Eén van de voordelen is dat je als kwaliteitsmanager of –medewerker zeer flexibel kunt werken. Je kunt namelijk op elke gewenste locatie met internetverbinding al je kwaliteitszaken benaderen en beheren. Ideaal in deze tijden van gladheid en sneeuw. We geven je hierbij graag enkele tips om dit voordeel van cloud werken op winterse dagen zo optimaal mogelijk te benutten.

Tips voor een efficiënte winterse werkdag:

  1. Werk een dag vanuit huis. Dit scheelt een hoop reistijd en je draagt ook nog een steentje bij aan een beter milieu.
  2. Sta je in de file? Stop bij het eerste wegrestaurant dat je tegenkomt, bestel een kop koffie en ga daar lekker aan het werk.
  3. Start de ochtend vanuit huis met administratieve werkzaamheden en rijd buiten de spits naar je werk.
  4. Neem een paar snipperuren op, zodat je voor de avondspits naar huis kunt rijden.
  5. Ga met het openbaar vervoer en zorg voor een mobiele internetverbinding, zodat je tijdens het reizen en wachten lekker door kunt werken.
  6. Als je genoeg vrije dagen hebt en het werk het toe laat: neem een vrije dag op en geniet van het winterse weer. Zo vaak sneeuwt het immers ook weer niet!

Up-to-date informatie voor jezelf en alle collega’s

Of je nu thuis aan het werk gaat of in de trein, met onze QA Software zorg je ervoor dat jijzelf en je collega’s continu over de meest up-to-date informatie beschikken. Zoals het document dat je zojuist hebt aangepast in verband met een nieuwe klanteneis. De goedgekeurde versie van het document is direct inzichtelijk voor alle medewerkers. Voor de zekerheid stel je ze nog even op de hoogte van de wijziging met een automatische mailnotificatie. Of denk aan de registratielijsten die dagelijks moeten worden ingevuld. Vanuit je flexibele ‘kantoor’ zie je direct welke lijsten wel en niet zijn ingevuld en welke afwijkingen geconstateerd zijn. Zo hoef je je als kwaliteitsmanager of –medewerker niet uit het veld te laten slaan door een code geel, oranje of rood.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing Normec Foodcare Online
peter-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

header digitaal inspecteren

Inspecteer jij al digitaal?

Inspecties uitvoeren moet. Inspecties zijn namelijk onderdeel van het verificatieprogramma van het kwaliteitssysteem dat jij met jouw bedrijf hebt gekozen. Je voert inspecties uit om te controleren of...
25 Januari 2020
Carenet

Normec Foodcare Online support: de best passende oplossing voor iedere klant

Klanttevredenheid staat bij Normec Foodcare Online hoog in het vaandel. Daarom staat onze afdeling support iedere werkdag voor alle klanten klaar om vraagstukken telefonisch, per mail of via de chat t...
23 Juni 2020

BRC Food

De BRCGS voor Food Safety is een GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende standaard en is 1998 ontwikkeld door Engelse retailers. BRC Food zorgt voor het beheer van de productveiligheid, integrite...
26 Februari 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
peter-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu