Beheer je kwaliteitszaken waar je maar wilt

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 426 keer bekeken

Beheer kwaliteitszaken altijd en overal ‘in the cloud’. Een cloud applicatie wordt ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd. Dit is software die als een online dienst wordt aangeboden. De gegevens die door de gebruikers worden opgeslagen, staan niet op de harde schijven of servers van het eigen bedrijf, maar op externe servers. Het ‘in the cloud’ beheren van je kwaliteitszaken met online QA Software biedt vele voordelen.

Eén van de voordelen is dat je als kwaliteitsmanager of –medewerker zeer flexibel kunt werken. Je kunt namelijk op elke gewenste locatie met internetverbinding al je kwaliteitszaken benaderen en beheren. Ideaal in tijden van gladheid en sneeuw. We geven je hierbij graag enkele tips om dit voordeel van cloud werken op winterse dagen zo optimaal mogelijk te benutten.

Tips voor een efficiënte winterse werkdag:

  1. Werk een dag vanuit huis. Dit scheelt een hoop reistijd en je draagt ook nog een steentje bij aan een beter milieu.
  2. Sta je in de file? Stop bij het eerste wegrestaurant dat je tegenkomt, bestel een kop koffie en ga daar lekker aan het werk.
  3. Start de ochtend vanuit huis met administratieve werkzaamheden en rijd buiten de spits naar je werk.
  4. Neem een paar snipperuren op, zodat je voor de avondspits naar huis kunt rijden.
  5. Ga met het openbaar vervoer en zorg voor een mobiele internetverbinding, zodat je tijdens het reizen en wachten lekker door kunt werken.
  6. Als je genoeg vrije dagen hebt en het werk het toe laat: neem een vrije dag op en geniet van het winterse weer. Zo vaak sneeuwt het immers ook weer niet!

Up-to-date informatie voor jezelf en alle collega’s

Of je nu thuis aan het werk gaat of in de trein, met onze QA Software zorg je ervoor dat jijzelf en je collega’s continu over de meest up-to-date informatie beschikken. Zoals het document dat je zojuist hebt aangepast in verband met een nieuwe klanteneis. De goedgekeurde versie van het document is direct inzichtelijk voor alle medewerkers. Voor de zekerheid stel je ze nog even op de hoogte van de wijziging met een automatische mailnotificatie. Of denk aan de registratielijsten die dagelijks moeten worden ingevuld. Vanuit je flexibele ‘kantoor’ zie je direct welke lijsten wel en niet zijn ingevuld en welke afwijkingen geconstateerd zijn. Zo hoef je je als kwaliteitsmanager of –medewerker niet uit het veld te laten slaan door een code geel, oranje of rood.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

besmettingsbronnen

5 onverwachte besmettingsbronnen binnen je productielocatie

Het is belangrijk om binnen je bedrijf de hygiëne op orde te hebben. Daarom doe je er waarschijnlijk alles aan om de hygiëne te borgen: je hebt goede schoonmaakprocedures, personeel is goed getraind...
28 Juni 2022
Spezifikationsmanagement

5 veelgemaakte fouten op een etiket

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echte...
10 Maart 2021
dienst-risicomanagement

Voedselfraudebeheersing in de praktijk

Het is voor bedrijven een hele uitdaging om de beste aanpak te bedenken voor voedselfraudebeheersing. Sinds 2018 bevatten alle GFSI-standaarden voor kwaliteitssystemen eisen omtrent beheersing en voor...
28 April 2022

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief