• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Jeroen weet precies wat een kwaliteitsafdeling nodig heeft

Sinds enkele maanden werkt Jeroen Fokkink bij ons als Implementatie Consultant. In zijn voorgaande functie als KAM Specialist werkte hij al met Normec CareNet Online. Hij weet daarom precies wat een kwaliteitsafdeling nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te werken. Jeroen vertelt over zijn eerste ervaringen.

Jeroen heeft de HBO opleiding Food & Business gevolgd en is daarna binnen de food industrie aan de slag gegaan in de richting kwaliteitszorg. Hij vertelt: “Tijdens mijn vorige baan ben ik als gebruiker in contact gekomen met de CareNet Online applicatie. Ik heb zo zelf ervaren hoeveel efficiënter het werk op een kwaliteitsafdeling wordt door digitalisering met CareNet Online. Deze efficiëntieslag gaf me veel voldoening.” Toen de vacature voor Implementatie Consultant vrij kwam, twijfelde Jeroen geen moment en solliciteerde hij direct. “De functie sprak mij erg aan vanwege mijn positieve ervaringen met CareNet Online en de afwisseling in het werk. Ook het leveren van een bijdrage aan kwaliteitsafdelingen om deze zodoende efficiënter te laten werken, sprak me erg aan.”

De functie als Implementatie Consultant

Als Implementatie Consultant is Jeroen verantwoordelijk voor het implementeren van de applicatie bij onze klanten. “Met de opgedane kennis uit de praktijk wil ik klanten helpen en adviseren, zodat zij na afloop van de implementatie zo optimaal mogelijk werken met CareNet Online,” vertelt hij.

De eerste maanden

Jeroen volgt de eerste periode een uitgebreid inwerktraject. Zo leert hij alles over onze diverse modules en woont hij diverse implementaties bij. Ook kijkt hij mee op de verschillende afdelingen, zoals support, ontwikkeling en commercie. Jeroen: “De eerste maanden heb ik als leerzaam, afwisselend en uitdagend ervaren. Wat mij direct opviel binnen de organisatie en het team, was de collegiale en open sfeer tussen de collega’s. Ondanks dat we regelmatig op locatie aan het werk zijn en niet alle collega’s dagelijks zien, is er veel onderling contact.”

Begrijpelijke stap naar digitalisering

Als voormalig KAM Specialist begrijpt Jeroen goed waarom bedrijven op zoek zijn naar een applicatie als CareNet Online. “Ik heb ervaren dat de applicatie gebruiksvriendelijk is en dat je hiermee een efficiëntieslag maakt binnen een bedrijf. Door bijvoorbeeld in de Inspectie module de inspectielijsten goed op te zetten, stuurt een QA medewerker met behulp van de statistieken veel gerichter op verbeterpunten binnen de organisatie.”

Jeroen kwaliteitsafdeling boxarrow-up

Datum

09-07-2019

Categorie

CareNet Online

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten