• nl
    • en
    • de

7 voordelen van CareNet

Vindt u kwaliteit ook belangrijk in uw bedrijf? En bent u op zoek naar meer borging van de processen in minder tijd? Dan is CareNet hét product voor u.

1. Voor en door kwaliteitsmanagers

CareNet is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen met meer dan 20 jaar ervaring in alle voedselbranches en zorgsectoren. Zij weten als geen ander voor welke uitdagingen een kwaliteitsmanager dagelijks staat. Met CareNet zijn de lopende processen transparant en vergroot je daarnaast de betrokkenheid van de medewerkers. Gegevens die betrekking hebben op kwaliteit en voedselveiligheid zijn direct beschikbaar en overzichtelijk. Zo ligt de kwaliteitsborging niet meer alleen bij de kwaliteitsmanager, maar is er draagvlak binnen de gehele organisatie.

_JLF9848BEW_zw   _JLF9993

2. Binnen één dag online en operationeel 

Onze consultants zorgen voor de inrichting, het onderhoud en het beheer van de online QA software. Als gebruiker benader je de software via een persoonlijke CareNet bedrijfswebsite. Als u besluit gebruik te maken van een module plannen we een implementatiedag. Tijdens deze dag richten wij CareNet voor u in en verzorgen wij een training voor de medewerkers die met de applicatie gaan werken. Zo bent u na deze dag volledig op de hoogte van de mogelijkheden en werkwijze van CareNet.

Vraag een demo aan | Neem contact op

3. Kostenbesparing door sneller en efficiënter werken

Met CareNet ziet u direct wat er gebeurt in het bedrijf. Met de geautomatiseerde statistieken en grafieken kunt u eenvoudig doelstellingen definiëren (KPI’s), verificaties uitvoeren en de bedrijfsprestaties ‘realtime’ monitoren. Data wordt direct omgezet naar bruikbare informatie. Dit levert u bij het digitaliseren van inspecties gemiddeld 50% tijdsbesparing op en die tijd kunt u weer besteden aan structurele kwaliteitsacties. Daarnaast is de organisatie op deze wijze beter in staat, om op ieder moment klaar te zijn voor eventuele onaangekondigde audits.

_JLF9702   _JLF9743BEW

4. Unieke rechtenstructuur voor gebruikers in eigen beheer

Alle gebruikers zijn uniek op basis van hun toegewezen rechten en rollen. Op deze manier bepaalt u op gebruikersniveau wat er wel en niet gezien, aangepast of uitgevoerd mag worden. Ook deelt u snel en gemakkelijk documenten met medewerkers, afnemers en leveranciers. Hiermee realiseert u uitwisseling van informatie binnen de keten.

5. Overal beschikbaar, waar dan ook ter wereld

De online QA software van CareNet is een cloud applicatie. Dit wordt ook wel Software as a Service (afgekort als SaaS) genoemd. Dit is software die als een online dienst wordt aangeboden. Door middel van deze software heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens opgeslagen op de cloud. Bovendien worden alle gegevens op deze manier opgeslagen in een optimaal beveiligde omgeving. De servers van CareNet zijn ISO27001 gecertificeerd en opgeslagen in Nederland.

_JLF9789BEWzw   bk4922_BEW banner website

6. Keuze uit verschillende modules met de alles-in-één applicatie

Met CareNet maakt u de kwaliteitsborging binnen het hele bedrijf transparant. Vanuit één centrale online QA applicatie volgt u precies wat er op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid gebeurt binnen het bedrijf. CareNet bestaat uit inspecties, E-learning, handboek, specificaties en registraties. Welke modules u wilt gebruiken, bepaalt u helemaal zelf.

7. Geschikt voor zowel MKB als multinational

De software is geschikt voor ieder food bedrijf, van zzp’er tot MKB bedrijf tot multinational. CareNet is in te richten op basis van de eigen bedrijfsstructuur. Dit kunnen zowel kleine bedrijven zijn, als bedrijven met meerdere vestigingen waarbij u op corporate niveau kunt zien hoe de verschillende vestigingen scoren ten opzichte van elkaar. De instapkosten zijn relatief laag, waardoor CareNet ook voor kleine bedrijven geschikt is om serieuze stappen kunnen maken in hun kwaliteitsborging.

Vraag een demo aan | Neem contact op

digitaal vastlegging resultaten inspectie boxarrow-up

Datum

19-02-2019

Categorie

Blog | CareNet Online

Delen

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten