header oranje fruit en groenten

7 Voordelen van QA-software

09-09-2021 | Gemiddelde leestijd: 4 min
Dit bericht is 827 keer bekeken

Vind je kwaliteit ook belangrijk in jouw bedrijf? En ben je op zoek naar meer borging van de processen in minder tijd? Dan is onze QA-software echt iets voor jou. In deze blog lees je de 7 voordelen van onze QA-software.

1. Voor en door kwaliteitsmanagers

Onze QA-software is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen met meer dan 20 jaar ervaring in alle voedselbranches en zorgsectoren. Zij weten als geen ander voor welke uitdagingen een kwaliteitsmanager dagelijks staat. Met onze QA-software zijn de lopende processen transparant en vergroot je de betrokkenheid van de medewerkers. Gegevens die betrekking hebben op kwaliteit en voedselveiligheid zijn direct beschikbaar en overzichtelijk. Zo ligt de kwaliteitsborging niet meer alleen bij de kwaliteitsmanager, maar creëer je draagvlak binnen de gehele organisatie.

2. Gebruiksvriendelijk

De software is zo opgezet en ingericht dat deze eenvoudig door alle medewerkers binnen je organisatie te gebruiken is. Als gebruiker benader je de software via een persoonlijke bedrijfswebsite. Per module plannen we een implementatiedag met je in. Tijdens deze dag richten onze consultants de software voor je in en verzorgen ze een training voor de medewerkers in jouw bedrijf die met de applicatie gaan werken. Zij adviseren je over de optimale werkwijze voor jouw bedrijf. Zo ben je na deze dag volledig op de hoogte van de mogelijkheden en werkwijze. Heb je na deze dag nog vragen? Dan staat de support afdeling dagelijks voor je klaar. Ook lees je alles 24/7 na op onze uitgebreide supportpagina.

3. Kostenbesparing door sneller en efficiënter werken

Met onze QA-software zie je op ieder moment wat er op gebied van kwaliteitsborging gebeurt binnen jouw bedrijf. Met de geautomatiseerde statistieken en grafieken definieer je eenvoudig doelstellingen (KPI’s), voer je verificaties uit en monitor je bedrijfsprestaties real-time. Data wordt direct omgezet naar bruikbare informatie. Dit levert je bij het digitaliseren van inspecties bijvoorbeeld tot 60% tijdsbesparing op. Die tijd kun je weer besteden aan structurele kwaliteitsacties, zodat je bijvoorbeeld het aantal klachten vermindert en recalls voorkomt. Daarnaast is de organisatie op deze wijze beter in staat om op ieder moment klaar te zijn voor eventuele onaangekondigde audits.

4. Betaling naar gebruik

Als je met onze software aan de slag gaat, heb je geen kosten vooraf. Je betaalt naar gebruik en profiteert zo direct van je investering. Door de rechtenstructuur binnen de applicatie bepaal je zelf op ieder moment welke medewerker toegang krijgt tot welke documenten. Gaat de medewerker uit dienst of wil je nieuwe medewerkers toevoegen? Dat heb je helemaal zelf in de hand. Wij passen maandelijks de kosten voor je aan op basis van je gebruik.

5. Betrouwbaar

Jouw documenten zijn goed beveiligd en altijd en overal beschikbaar. Onze QA-software is een cloud applicatie. Dit wordt ook wel Software as a Service (afgekort als SaaS) genoemd. Dit is software die als een online dienst wordt aangeboden. Door middel van deze software heb je altijd en overal toegang tot de gegevens die zijn opgeslagen in de cloud. Onze systemen voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Onderhoud en updates worden automatisch verzorgd door ons eigen development team. Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste versie van onze software.

6. Keuze uit verschillende modules met de alles-in-één applicatie

Met QA-software maak je de kwaliteitsborging binnen het hele bedrijf transparant. Vanuit één centrale online QA-applicatie volg je precies wat er op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid gebeurt binnen het bedrijf. Onze QA-software bestaat uit de modules inspecties, E-learning, handboek, specificaties, registraties, actielijst en verslagen. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf.

7. Geschikt voor zowel MKB als multinational

De software is geschikt voor ieder food bedrijf, van zzp’er tot MKB bedrijf tot multinational. QA-software is in te richten op basis van de eigen bedrijfsstructuur. Dit kunnen zowel kleine bedrijven zijn, als bedrijven met meerdere vestigingen waarbij je op corporate niveau kunt zien hoe de verschillende vestigingen scoren ten opzichte van elkaar. De instapkosten zijn relatief laag, waardoor de QA-software ook voor kleine bedrijven geschikt is om serieuze stappen te kunnen maken in hun kwaliteitsborging.

Vrijblijvende demo

Wil je de mogelijkheden live bekijken? Onze commercieel managers verzorgen graag een vrijblijvende demo bij jou op locatie. Neem contact met ons op.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing Normec Foodcare Online
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Manager Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

Premium

test

29 Maart 2020
bananen

Zo bereik je een goede kwaliteit van bananen

De zomervakantie loopt ten einde en dat betekent voor scholieren weer terug naar school. Met het heropenen van de scholen neemt ook de verkoop van bananen traditiegetrouw weer toe. Een goed moment om ...
17 Augustus 2021
cupcakes

Welke voedselinformatie is verplicht op een webshop?

Het online bestellen van producten is erg populair bij consumenten. Ook levensmiddelen worden steeds meer online aangeboden. Maar welke informatie moet je verplicht vermelden op jouw webshop? En waar ...
13 Mei 2020

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu