• Nederlands
    • Engels
    • Duits

6 voorbeelden van virtual tours in de fabriek

Met virtual tours realiseer je virtuele trainingen voor alle medewerkers van je bedrijf. Hiermee zijn medewerkers effectiever en efficiënter getraind dan ooit. Hoewel de toepassingsmogelijkheden van virtual tours oneindig zijn, hebben we een aantal praktijkvoorbeelden voor food bedrijven op een rij gezet.

1. Training voor nieuwe medewerkers

Voor bedrijven die te maken hebben met veel personeelswisselingen en uitzendkrachten zijn virtual tours een uitkomst. Medewerkers volgen een E-learning met een virtuele rondleiding. Zo hebben zij de gehele productieomgeving en alle instructies al kunnen bekijken, voordat zij een stap over de drempel van de fabriek gezet hebben. Door training van uitzendkrachten volledig uit te besteden aan het uitzendbureau heb je hier als HR-manager weinig omkijken meer naar.

2. Eénpuntslessen

Door éénpuntslessen om te zetten naar virtuele E-learning trainingen zijn medewerkers nóg makkelijker op de hoogte van de instructies. Stap voor stap leid je de cursist door de éénpuntsles heen. En deze heeft meteen een duidelijk beeld van het werk dat hij moet uitvoeren.

3. CCP trainingen

Met virtual tours laat je medewerkers precies zien hoe je een CCP in de praktijk beheerst. Gebruik foto’s, video’s en geluiden om de training nog interactiever te maken. Via de competentiematrix heb je altijd inzichtelijk welke medewerkers bevoegd zijn om CCP controles uit te voeren.

4. Ongediertebeheersing

Laat in de virtuele rondleiding zien hoe je er samen voor zorgt dat ongedierte buiten de productielocatie blijft. Laat plaatsen zien waar regelmatig overlast van ongedierte wordt geconstateerd en geef aan welke acties medewerkers moeten ondernemen als ze bijvoorbeeld sporen van muizen of vraat constateren.

5. Food defense

Virtual tours lenen zich ook uitermate goed voor het in beeld brengen van food defense beheersmaatregelen. Met een rondleiding over het gehele bedrijfsterrein laat je precies zien welke food defense maatregelen van belang zijn en welke instructies de medewerkers moeten opvolgen.

6. Perfecte resultaten van inspectieronden

Laat via een virtual tour eens zien hoe de hygiëneregels perfect worden uitgevoerd, de 5S systematiek goed wordt toegepast of hoe machines en materialen keurig schoongemaakt zijn. Hiermee leer je medewerkers op een leuke manier wat de beste werkwijze is.

Snel van start?

Wil je snel van start gaan met de virtuele trainingen? Vraag dan direct een gratis demonstratie aan op jouw locatie. Liever eerst wat meer informatie? Lees meer over virtual tours en bekijk zelfs een voorbeeld van een tour.

boxarrow-up

Datum

18-03-2020

Categorie

Blog | CareNet Online

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten