Verdiep uw expertise van Listeria

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 175 keer bekeken

‘Zero risk’ bestaat niet, maar u kunt wel degelijk de kans op een Listeria-uitbraak verkleinen. Dat begint met kennis. Immers, door goed op de hoogte te zijn van de maatregelen die u kunt nemen en te weten hoe te handelen bij een besmetting, verkleint u de kans op een uitbraak aanzienlijk.

U bent aan zet

Als u te maken heeft met risicomanagement, voedselveiligheid, productkwaliteit of productontwikkeling, moet u de belangrijkste ins & outs van Listeria monocytogenes kennen. Maar het is een hele verantwoordelijkheid om zelfstandig een studie uit te voeren, waarbij u de juiste data gebruikt, verschillende typen analyses beheerst en gerichte voedselbemonstering toepast. Voorkom fouten en doe gerichte kennis en ervaring op tijdens de tweedaagse Masterclass Listeria van Wageningen University & Research, in samenwerking met Normec Foodcare. Data: 15 en 16 november.

Ontvang korting

Klanten van Normec Foodcare ontvangen nu € 150,- korting op de Masterclass Listeria. Vermeld de code NORMEC-LIS-22 bij de opmerkingen op het inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Onderwerpen die aan bod komen

De onderwerpen van de masterclass worden door verschillende specialisten behandeld, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling met de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kenmerken en wetgeving
  • Modelling en modelfit
  • Listeriastudies
  • Challengetesten
  • Bemonstering
  • Maatschappelijk perspectief
  • Data en analyses
  • Sequencing

In workshops en door overige sprekers wordt de link gelegd tussen theorie en praktijk. Bekijk het programma van de cursus voor meer informatie en een totaaloverzicht van onderwerpen.

Wanneer?

Dinsdag 15 november en woensdag 16 november 2022

Waar?

Campus Wageningen

Kosten

€1.495 per persoon, inclusief cursusmateriaal, lunches, koffie/thee, diner (dag 1) en afsluitende netwerkborrel (dag 2).

Klanten van Normec Foodcare ontvangen een korting van €150. Vermeld de code NORMEC-LIS-22 bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Voor deze cursus is daarnaast aanvraag van het STAP-budget mogelijk. Lees meer over de STAP-regeling.

Kom in actie

Direct inschrijven Download cursus flyer

Doelgroep

Heeft u als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist, microbioloog, onderzoeker of professional in food te maken met risicomanagement, voedselveiligheid, productkwaliteit, onderzoek of productontwikkeling? Dan is deze masterclass u op het lijf geschreven.

Sla de brug tussen kennis, inhoud en praktijk

Na het volgen van deze masterclass kent u alle ins & outs van Listeria monocytogenes en bent u in staat om zelfstandig een studie uit te voeren. U beschikt over een verdiepend inzicht in de rol van modellen en challengetesten, het gebruik van data, verschillende typen analyses en gerichte voedselbemonstering.

Aldo-Evers.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Technisch specialist Foodlab Aldo Evers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Aldo-Evers.jpg

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Technisch specialist Foodlab Aldo Evers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aldo-Evers.jpg

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief