Ontmoet Normec Foodcare op beurzen

01 Oktober 2021 | Gemiddelde leestijd: 0 min
Dit bericht is 924 keer bekeken
Transport & Logistics

Wanneer: 19 tot en met 21 oktober
Waar: Antwerpen

Drie dagen lang komen professionals samen om hun producten, diensten, innovaties die de sector slimmer, sneller en efficiënter maken voor te stellen. De beurs is gericht op transport, distributie, op en overslag en automatisatie en verzekert u van een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en contacten. Dit alles in een ongedwongen maar professioneel kader waar beleving centraal staat.

Meer dan 300 exposanten en 10.000 bezoekers, een waaier aan conferenties en lezingen en het juiste doelpubliek met beslissingsbevoegdheid maken van Transport & Logistics een must voor iedereen actief in de sector.

U vindt er tal van nationale en internationale bedrijven actief in bedrijfsvoertuigen, business software, haven, terminals en douane, magazijn en goederenbehandeling en transport. Meer informatie vindt u op de website van Transport & Logistics.

Ontmoet Normec Foodcare
Intrafood

Wanneer: 27 en 28 oktober
Waar: Kortrijk

Intrafood presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.

De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in actuele trends binnen de branche. Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Meer informatie vindt u op de website van Intrafood.

Ontmoet Normec Foodcare
janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief