Een lerende organisatie levert resultaten op

16 April 2021 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 588 keer bekeken

Opgeleide medewerkers, productiever werken, de werkdruk verlagen: droomt u ook van al deze voordelen? Tijdens het gratis webinar op 29 april over E-learning ontdekt u alles over E-learning en de voordelen ervan. 

Via onze E-learning module maken we het mogelijk om de mensen binnen uw organisatie op een leuke en effectieve manier te laten leren. De trainingen kunnen op ieder moment gevolgd worden waardoor de module heel flexibel is. U hoeft hiervoor uw productieprocessen dus niet stil te leggen. U kunt er zelfs voor zorgen dat al uw medewerkers getraind zijn nog vóór zij de productieruimte betreden.

Dit wordt gedaan door middel van zogenaamde virtual tours. De cursist neemt plaats achter de computer en klikt via een E-learning training door de productieruimte heen. In deze tour kunnen informatiepunten, foto’s, video’s, geluidsfragmenten en vragen weergegeven worden. Op die manier kunt u op een effectieve en interactieve wijze instructies weergeven. Na afloop van de E-learning ontvangt de cursist direct zijn certificaat en kan de HR-manager of kwaliteitsmanager de behaalde scores inzichtelijk terugvinden in het online opleidingsplan.

Benieuwd hoe dit allemaal exact in zijn werk gaat? Neem dan zeker deel aan onze webinar op donderdag 29 april van 14:00 – 15:00 uur.

Meld je aan
Placeholder

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze E-learning deskundige Kathleen Malfroy.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief