AS4 wordt Normec Foodcare

16 September 2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 363 keer bekeken

Wij hebben weer mooi nieuws: met trots delen wij mee dat AS4 en Normec Foodcare hun krachten gaan bundelen. Met deze samenwerking zijn wij ook gevestigd marktleider in de kwaliteitszorg in België.

Krachten bundelen

AS4 is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in België op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid en managementsystemen. Zij zijn actief in alle sectoren van de voedingsmiddelenindustrie en aanverwante industrieën zoals verpakking, transport en distributie.Om samen de groeimogelijkheden in de kwaliteitszorg nog beter te benutten, hebben we besloten om beide krachten en expertise te bundelen. Doet u bijvoorbeeld zaken met België of heeft u daar filialen? Wij bieden u een totaalpakket van diensten aan in de voeding-, verpakking- en transportsector.

Totaalontzorging

Door de ervaring en expertise in de kwaliteitszorg, past AS4 goed in ons concept van totaalontzorging waar Normec Foodcare voor staat. In België bieden wij – net zoals in Nederland – een samenwerking tussen consultancy, analyses, sensorisch onderzoek en een goed it-systeem die het concept zo krachtig maakt. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt. Wij zijn er van overtuigd dat wij u met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor u klaar.

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief