header online actielijst

Online actielijst

Uw werk op de kwaliteitsafdeling kan soms chaotisch lijken. Acties komen voort vanuit allerlei verschillende invalshoeken. De kunst is om alle acties overzichtelijk te verzamelen en uit te zetten naar de juiste personen binnen de organisatie. Daar helpen wij u bij, met één complete actielijst.

 • Meer overzicht creëren en de kwaliteitsborging verbeteren
 • Acties efficiënt afhandelen volgens alle kwaliteitsnormeisen
 • Maak van kwaliteit een gedeelde verantwoordelijkheid

Hulp nodig bij een online actielijst?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA software voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
online-actielijst

Waarom een online actielijst?

 • Overzicht behouden

  Als kwaliteitsmanager wilt u altijd het overzicht behouden van kwaliteitsacties binnen de gehele organisatie. De online actielijst biedt hier een uitstekende oplossing voor. Weg met de losse actielijsten en rondslingerende papieren.

 • Voldoen aan kwaliteitsnormen met PDCA

  Een duidelijk actieplan met oorzaakanalyse en corrigerende en preventieve maatregelen vormt een belangrijk onderdeel van GFSI erkende certificaten. De online actielijst is opgezet volgens het Plan-Do-Check-Act (PDCA) principe, zodat u eenvoudig aan de eisen van alle certificaten voldoet.

 • Samen de kwaliteitsborging verbeteren

  Een goede kwaliteitsborging realiseert u alleen als iedereen hieraan meewerkt. Door medewerkers in de gehele organisatie verantwoordelijk te maken voor acties, zorgt u samen voor een betere kwaliteitsborging. Met deze werkwijze worden medewerkers bovendien gemotiveerd om verbeteringen aan te dragen.

Eén complete actielijst

De overzichtelijke online actielijst kunt u op verschillende manieren inzetten. Werkt u ook met de modules Inspecties en/of Registraties? Dan worden de acties die voortkomen uit uitgevoerde inspecties en registraties automatisch overgenomen in de actielijst. Maar ook als u niet met deze modules werkt, haalt u veel voordeel uit het gebruik van de actielijst. Zo maakt u zelf losse acties aan die u categoriseert. Acties die voortkomen uit verslagen en memo’s worden automatisch opgenomen in de actielijst. U hebt dus nooit meer te maken met losse acties die in diverse documenten en lijsten ‘rondzweven’.

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief