ISO 50001

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 698 keer bekeken

ISO 50001 stelt specifieke eisen voorop om op een gestructureerde manier een energiemanagementsysteem te implementeren, onderhouden en verbeteren. Hierdoor moet een onderneming in staat zijn om op een systematische manier een continue verbetering te realiseren van de prestaties inzake energie-efficiëntie, energieverbruik en energiegebruik. ISO 50001 is toepasbaar op alle variabelen die de energieprestatie beïnvloeden en die kunnen opgevolgd en verbeterd worden door de onderneming.

ISO 50001 kan worden toegepast bij elke onderneming die zeker wil zijn dat het handelt conform hun energiebeleid en die dit wil aantonen aan andere stakeholders. De bevestiging van deze conformiteit kan worden verkregen door een eigen beoordeling of door certificatie van het energiemanagementsysteem door een externe organisatie. ISO 50001 sluit nauw aan bij bestaande normen zoals ISO 14001 en EMAS en is makkelijk integreerbaar in bestaande managementsystemen.

Meer info op de ISO website.

Zou u graag ISO 50001 implementeren of uw huidige ISO 50001 standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen ISO:

Naast ISO ondersteunen wij ook normen zoals:

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website