IFS Global Markets Logistics

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 572 keer bekeken

IFS Global Markets Logistics biedt een kader voor kleine dienstverleners met opslag- en transportactiviteiten voor voedingsmiddelen en non-food producten. Dit omdat deze bedrijven vaak te maken krijgen met de moeilijkheden rond het implementeren van een efficiënt productveiligheids- en kwaliteitsproces. Het programma bevat een protocol dat ervoor zorgt dat er een continue verbeteringsproces plaatsvindt. Door te werken met stappen in IFS Global Markets Logistics is het makkelijker om het eindniveau te bereiken in een aannemelijke tijdspanne. Op het einde is IFS Global Markets Logistiscs een beginstap naar een volledige certificering van IFS Logistics.

Het programma werkt op basis van verschillende checklists en een evaluatieprotocol. Zo is continue verbetering mogelijk in het productveiligheids- en kwaliteitssysteem. In totaal bestaat het programma uit twee niveaus. Bij het basisniveau wordt er gecontroleerd op het kwaliteits- en productveiligheidsbeheer. Daarnaast is ook de verantwoordelijkheid van het management van belang. Daarenboven wordt er gecontroleerd op de metingen en analyses die worden uitgevoerd.

Het tweede niveau stelt verdere vereisten inzake het kwaliteits- en productveiligheidsbeheer. Een belangrijk aspect hierbij is Food Defense. Daarna is de stap naar een IFS Logistics certificering niet ver meer. Na het behalen van deze norm is het makkelijker om toe te treden tot nationale of zelfs internationale markten.

Meer info op de IFS website

Zou u graag IFS Global Markets Logistics implementeren of uw huidige IFS Global Markets Logistics standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen IFS:

Naast IFS ondersteunen wij ook normen zoals:

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website