IFS Cash & Carry

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 439 keer bekeken

Elke retailer, en groothandel met soortgelijke activiteiten, moet een antwoord kunnen geven op de hoge veiligheidseisen van de klant. IFS Cash & Carry moet deze ondernemingen helpen om te handelen conform de wettelijke veiligheidseisen en om transparantie te krijgen ten opzichte van hun leveranciers.

IFS Cash & Carry is een standaard die vooral moet instaan voor de veiligheid van losse, onverpakte producten in een Cash & Carry context, al omvat het ook het verwerken van kleine hoeveelheden product zoals bijvoorbeeld gehakt. De eisen van IFS Cash & Carry zijn quasi gelijk aan die van IFS Food. Zo eist IFS Cash & Carry als basis ook een gedocumenteerd en efficiënt HACCP -en kwaliteitsmanagementsysteem en stelt het bijkomende voorwaarden naar verantwoordelijkheid van het management toe, resource management, onderbouwen van logistieke processen, hygiëne van het personeel, metingen en analyses.

Meer info op de IFS website

Zou u graag IFS Cash & Carry implementeren of uw huidige IFS Cash & Carry standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen IFS:

Naast IFS ondersteunen wij ook normen zoals:

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website