IFS Broker

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1169 keer bekeken

IFS Broker is een specifieke standaard voor ondernemingen die producten aankopen en rechtstreeks leveren aan klanten zonder in contact te komen met deze producten. IFS Broker wordt dan ook opgelegd aan ondernemingen, zoals groothandels en importeurs die zulke tradingactiviteiten uitvoeren, om zo de voedselveiligheid doorheen heel dit tradingproces te garanderen.

Doordat groothandels en importeurs, omwille van hun keuze van leveranciers, een belangrijke rol spelen in de gehele keten wordt er van hen verwacht dat ze de juiste productspecificaties doorgeven aan de producenten waarmee ze in zee gaan en dat deze productspecificaties ook begrepen en uitgevoerd worden. IFS Broker is dan ook ontwikkeld om dit te kunnen garanderen.

IFS Broker eist onder meer dat groothandels en importeurs de juiste maatregelen hebben doorgevoerd om te verzekeren dat hun leveranciers handelen in overeenstemming met de voedselveiligheid en de kwaliteitsvereisten en dat ze controleren dat de toegeleverde producten in overeenstemming zijn met de wettelijke vereisten en contractuele specificaties. De basis voor IFS Broker is IFS Food, het verschil is echter dat het HACCP-gedeelte veel beperkter is dan bij IFS Food en dat de eisen inzake het productieproces en infrastructuur werden verwijderd. Als groothandels en importeurs hun eigen magazijn hebben en transporteren moeten deze gedeeltes van het proces gecertificeerd zijn conform IFS Logistic.

Meer info op de IFS website

Zou u graag IFS Broker implementeren of uw huidige IFS Broker standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen IFS:

Naast IFS ondersteunen wij ook normen zoals:

 

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website