Global Red Meat

| Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 678 keer bekeken

Global Red Meat Standard is een standaard die specifiek ontwikkeld is voor de vleesindustrie. De hoeksteen van deze standaard is voedselveiligheid, met een sterke focus op kritieke punten die het onderhouden van de hoge voedselveiligheidseisen zouden kunnen beïnvloeden.

Het objectief van de Global Red Meat Standard is om transparantie te creëren inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne in ondernemingen die runds -en varkensvlees slachten, versnijden, ontbenen en behandelen. Deze transparantie moet worden gegarandeerd door een onafhankelijke certificatieprocedure. De Global Red Meat Standard omvat de hele productieketen en is daardoor van toepassing op transport, stalling, verdoving, slacht, ontbening, versnijding en behandeling van runds -en varkensvlees. Deze standaard kan dan ook geïmplementeerd worden door alle geïnteresseerde partijen binnen deze scope.

Meer info op de GRMS website

Zou u graag GRMS implementeren of uw huidige GRMS optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Bekijk ook de andere keurmerken en logo’s die wij ondersteunen:

Naast GRMS ondersteunen wij ook normen zoals:

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website