BRC Global Standard for Consumer Products

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 598 keer bekeken

In navolging van het success van de BRC Global Standard For Food Safety en de BRC/IOP Global Standard for Packaging and Packaging Materials publiceerde het British Retail Consortium in 2003 de BRC Global Standard for Consumer Products.

Retailers hebben de plicht om ervoor te zorgen dat ze veilige producten aanleveren aan de consument die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. De BRC Global Standard for Consumer Products moet er mee voor zorgen dat de verwachtingen van de consument inzake kwaliteit en veiligheid van non-food consumentengoederen zoals zeep, cosmetica, elektronica, kledij, huishoudelijk materiaal,… worden ingelost. De voornaamste vereisten van deze standaard zijn de toepassing van een gevarenanalyse en gepaste beheersmaatregelen, een gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem dat effectief is en controle over o.m. processen en personeel.

Zou u graag BRC Consumer Products implementeren of uw huidige BRC Consumer Products standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

Meer info op de BRC website

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen BRC:

Naast BRC ondersteunen wij ook normen zoals:

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website