oranje fruit en groentes normec foodcare

Formulebeheersing

De franchiseformule waarbij u bent aangesloten, stelt bepaalde eisen aan uw winkel. Voldoet u daar eigenlijk wel aan? Wij geven u graag antwoord op deze vraag. Onze inspecties geven u het welverdiende bewijs van uw harde werk of juist een duwtje in de juiste richting.

Een formule in stand houden en de uniformiteit ervan bewaken is lastig. Daarom helpen we u hier graag bij. We brengen met behulp van een aantal vastgestelde meetpunten de beheersing van een formule in kaart. Zo weet u welke kant u uw eigen medewerkers of franchisenemers op moet sturen. Want u wilt toch dat iedereen op een gelijke manier werkt? Samen zorgen we ervoor!

Kijkje achter de schermen

Onze inspecteurs kijken regelmatig achter de schermen van kleine en grote ondernemingen. Hun rugzak vol kennis en ervaring nemen ze ook mee naar uw organisatie. Na afloop van hun inspectie kunnen ze u vertellen of u aan de vastgestelde meetpunten voldoet of wat u nog moet aanpakken. Wij voeren deze inspecties dus uit om u en uw collega’s te helpen om het elke dag weer beter te kunnen doen!

Formulebeheersing in het kort

  • Inspecties en audits van je bedrijf, uitgevoerd door onze ervaren professionals
  • Inclusief een kort en bondig verslag met verbeterpunten
  • Voor inspecties op vestigingsniveau of op formuleniveau

Wij helpen met inspecties op vestigingsniveau of formuleniveau

janna-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
janna-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
janna-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Hak
Tensio
Aldi
Ganda
Danis
Bunzl Variapack
Hoogvliet
Cela Vita
Bio de trog
Lekkerkerker Groep

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu