oranje fruit en groentes normec foodcare

Digitaliseren actieve registraties

Hebt u het gevoel dat u achter de feiten aan loopt? Verliest u veel tijd met het zoeken naar en controleren van de registraties? Wilt u paperless registreren? Kunt u de juiste correctieve en preventieve acties nemen op basis van feiten? Bent u er zeker van dat de kalibratieplanning van dit jaar perfect aan het verlopen is? Weet u op dit moment exact wat er fout loopt in uw bedrijf of op uw afdeling? Met de webformmodule kunt u dit allemaal perfect te weten komen en opvolgen, zodat u proactief de kwaliteit kunt beheren.

Digitaal registreren

De webformmodule geeft u een digitaal alternatief voor registraties, formulieren en inspectietemplates. Het afdrukken, controleren en klasseren van papieren registraties behoort hierbij tot de verleden tijd. Alles wordt simpelweg via de computer, tablet of smartphone ingevuld. Met deze module ontvangt u een zeer gebruiksvriendelijke webformbouwer waarmee u zelf slimme registratie-, inspectie- en controletools kunt ontwikkelen, specifiek op maat van uw bedrijf. Door gebruik te maken van heel eenvoudige conditionele voorwaarden kan het systeem direct aangeven of een waarde OK/NOK is en kunt u de juiste actie die moeten worden ondernomen al laten verschijnen. U kunt de acties rechtstreeks aan de inspectie koppelen, zodat u ze makkelijk terugvindt en ze bij een audit ook heel eenvoudig kunt opvragen.

 

Webforms in het kort

  • Direct online inzicht in de processen van uw organisatie 
  • Dé manier om kwaliteitsregistraties te automatiseren 
  • U voldoet op efficiënte wijze aan diverse eisen, codes en standaarden 
  • Vervang papieren registratiesysteem geheel of gedeeltelijk 

Hulp nodig bij het automatiseren van uw kwaliteitsregistraties?

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Taakplanner

De module bevat een taakplanner waarbij u zelf per registratie kunt bepalen wanneer ze automatisch opgestart moet worden en met welke frequentie of hoelaat. Zo bent u zeker dat kalibraties, glascontroles, procedures voor wekelijkse of dagelijkse reiniging… altijd opstarten bij de personen die ze moeten registreren, zonder dat u de planning in het oog moet houden. U kunt zelf kiezen om nog extra notificaties te ontvangen als de taken niet tijdig werden geregistreerd, of u kunt via de overzichtslijst opvolgen welke to do’s er bij wie nog openstaan. Zo wordt de kwaliteitsopvolging van kinderspel, en weten supervisors ook perfect welke lijnen er goed lopen en welke er niet goed lopen als het over registraties gaat.

Rapportage

Al de door het systeem vergaarde data kunnen in overzichtsrapporten getoond worden, maar ook automatisch geanalyseerd en gevisualiseerd worden. Er worden realtimestatistieken van de data bijgehouden, waardoor u knelpunten, bottlenecks en verliesposten makkelijker zult kunnen identificeren. Zo weet u altijd direct wanneer u extra actie moet ondernemen en verliest u geen tijd meer met het opstellen van de maandelijkse, kwartaal- of jaarrapporten voor het management. Via een plug-in kunt u ook voorspellingen laten maken op basis van uw data, zodat u perfect weet bij welke temperatuur, tijd, of snelheid u moet produceren.

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Group of Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Sales Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Nestle
Unilever
Van Dijk Banket
Hero
Superunie
Hak
Aldi
Hoogvliet
Dr. Oetker
Delhaize

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu