AGF

AGF, sappen, zuidvruchten en noten

Vandaag de dag is er meer aandacht voor gezond en veilig voedsel dan ooit tevoren. Producten uit deze branche dragen bij aan een gevarieerde en gezondere leefstijl. Voor supermarkten, winkels en afnemers staat het garanderen van voedselveiligheid van deze gezondere producten dan ook hoog in het vaandel.

Productieprocessen

Als teler kunt u zich laten certificeren voor de GLOBALG.A.P-standaard, die geldt voor agrarische producten. Zodra producten van de boer naar de verwerker gaan, komen er verschillende aanvullende kwaliteitsnormen en certificeringseisen bij kijken. In de tussenhandel en productie van bijvoorbeeld privatelabelproducten, produceren bedrijven vaak volgens standaard zoals BRC, IFS, HACCP, FSSC 22000, ISO 22000 en SQF.

Onze kennis van de sector

Graag geven wij u kennis op maat die toegepast kan worden binnen de sector. Zo doen wij er alles aan om de risico’s van ziekteverwekkers zoveel mogelijk te beperken. Denk aan pathogenen zoals Listeria monocytogenes, Salmonella eneritica en Escherichia coli, die onder andere vanuit vervuilde grond uw product kunnen verontreinigen.

We ondersteunen u bij de beheersing van uw processen en bij het maken van de juiste afwegingen op het gebied van onder andere leveranciersbeheersing. Denk aan hoe u op de juiste manier om kunt gaan met producten afkomstig uit risicolanden. Door het verifiëren van de kwaliteit van uw producten, controleert u of de door u afgenomen producten voldoen aan de wettelijke eisen.

Samen werken aan zekerheid

We zorgen ervoor dat uw producten van een groeiend aantal importeurs en verwerkende bedrijven aan de geldende eisen voldoen. Doordat we midden in de industrie staan en contact onderhouden met zowel het FAVV, retailers als internationale partijen, zijn we altijd op de hoogte van de meest recente regel- en wetgeving in de agrosector.

groenten zwart wit

Keurmerken

BOB logo
bga-logo
fairtrade logo
demeter logo
logo-milieukeur
logo-skal

Ervaringen van onze klanten

Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Een greep uit onze klanten

Aldi
Mcdonalds
Superunie
Cela Vita
Aviko B.V.
Bunzl Variapack
Lekkerkerker Groep
Unilever
Ganda
Delhaize

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu